15. december 2017
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dårligt internet på Kamstrupsti og Rønøs alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dårligt internet på Kamstrupsti og Rønøs alle
Opdateret 09. august 2017 kl. 09:21
Roskilde Avis Læserbreve - 09. august 2017 kl. 02:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DEBAT: Hej Jeg bor på Kamstrupsti i Roskilde lige ved siden af dyrskuepladsen.

Jeg vil gerne komme med en opsang til TDC men også det politiske apparat i Roskilde.

Nu har jeg i 5 år boet på Kamstrupsti og har prøvet adskillige internet udbydere da alt hvad jeg har prøvet har fejlet, været langsomt eller også er den koblet af og på flere gange i løbet af døgnet. TDC har været her ude og reparer kablerne op til flere gange i løbet af de 5 år! Men intet har hjulpet desværre. Så sent som i sidste uge var de her, og her var beskeden fra servicemanden at kablerne er fuldstændig ubrugelige og burde udskiftes. Derudover så er de koblet til centralen ved guldandstræde. Og disse 2 faktorer gør at TDC maks kan garantere en forbindelse på 5 mbit. Til alle på Kamstrupsti og Rønøs alle.

Kan det virkelig være rigtigt at man skal have så dårligt en forbindelse når man bor lige ved siden af dyrskuepladsen hvor der er udlagt fiber og i darupvej er der ligeledes gravet fiber ned. Jeg har utallige gange forsøgt at få TDC til at gøre noget ved problemet. Jeg har så prøvet at undersøge hvilke muligheder der ellers er i området. Og det eneste alternativ er mobilt bredbånd, ja det virker også fint problemet er bare at der er databegrænsning på! Så hvis du skal bruge det til netflix, youtube, eller tv så har du hurtigt brugt din kvote.

Jeg syntes det er for dårligt af TDC og Roskilde kommune at vi ikke bliver tilbudt noget bedre eller at vi kunne blive koblet på det fiber der ligger på dyrskupladsen! Det ligger lige på den anden side af hækken stort set. Det er nærmest som at bo i udkants Danmark.

Vi er alle på vejen trætte af at vi ikke har bedre internet end man havde 90erne. Jeg forventer ikke nogen løsning på dette fra hverken den ene eller den anden jeg havde bare lige lyst til at fortælle om hvor dårligt det kan være selv når man bor så tæt og centralt på Roskilde by.

Med venlig hilsen
Nicolai Drescher

Kamstrupsti 10
4000 Roskilde

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk