16. juni 2021
Lars-Christian Brask mener ikke det er en kommunal opgave at støtte en privat fodboldklub. (Arkivfoto: Erling J.)
Lars-Christian Brask mener ikke det er en kommunal opgave at støtte en privat fodboldklub. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brask er vred over fodboldstøtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brask er vred over fodboldstøtte
Roskilde Debat - 24. maj 2020 kl. 00:44

Jeg bliver snart ikke overrasket over noget i lokalpolitik: Den lokale privatejede professionelle (på papiret) fodboldorganisation har søgt kommunen om et tilskud på 500.000 kroner for overlevelse pga. Corona-krisen.

Fakta: Det professionelle privatejede fodboldaktieselskab har været drevet økonomisk uansvarligt med millionunderskud i flere år. Egenkapitalen er negativ med et større millionbeløb og selskabet overlever kun pga "garanti" fra et ApS med begrænsede midler, som ikke kan dække i værste fald.

Nu vil et flertal bruge borgerne i Roskildes penge til at støtte et foretagende, der burde være lukket for lang tid siden. Og det er jo ikke fordi Roskilde selv har penge nok uden skattestigninger og lån. Er det det dine penge skal gå til? Er du tilfreds med den måde det politiske ansvar forvaltes på?

Jeg mener, at det er en fejl. Det er forkert. Det er desuden ikke nok for overlevelse på den lange bane. Det er helt naivt. Jeg er vred over - jeg er også en god skatteborger i Roskilde udover at være politiker - at vi bruger penge på at understøtte (udover hjælpepakker mv.) et privatejet aktieselskab og til og med en virksomhed med en konstant dårlig økonomisk ansvarlighed og uden at det er en kerneydelse for vores borgere.

Det er et signal om uansvarlighed og usundt økonomisk tilgang af en folkevalgt forsamling, hvis det gennemføres i byrådet. Er du enig (eller uenig) i min foragt, så tag fat i din lokale politiker med dit synspunkt.

Lars-Christian Brask
Liberal Alliance

Roskilde Byråd.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk