4. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Avisetik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Avisetik
Opdateret 14. oktober 2019 kl. 14:39
Roskilde Avis Læserbreve - 14. oktober 2019 kl. 14:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som bekendt lever Roskilde Avis af annonceindtægter, der i hvert eneste nummer bringes i rigt mål. Men en begrænset del indeholder dog også andre oplysninger end reklamestof. Almindeligvis tænker man sjældent over den enkelte avissides opbygning, men jeg gjorde det ved læsningen af avisudgavens side 13 fra 8. oktober 2019.

Den ene halvdel optages af en stor og forholdsvis neutral annonce fra Holte Vinlager, men den anden halvdel fremtræder yderst ejendommelig. På øverste del og dermed en fjerdedel af siden skriver Tomas Skov om fødslen af Joy Mogensens datter Sarah, der kom livløs til verden lørdag den 5. oktober. At miste et barn, som man har glædet sig til at dele tilværelsen med, er nok det mest tragiske, et menneske kan komme ud for.

Det har man åbenbart set stort på fra redaktionens side, idet der umiddelbart under Tomas Skovs artikel og uden nogen form for markeret adskillelse på resten af siden ses en elegant udsmykket æresport med et stort hjerte og teksten "DANSK HØRECENTER 25 år". Under æresporten ses med store blokbogstaver på nydelig baggrund: "HURRA FOR 25 ÅR MED GOD HØRELSE".

Er det udtryk for svigtende etisk sans eller noget lignende, for der har næppe været tænkt dybt, da side 13 blev opbygget.

Louis Hansen
Omøvej 7
Kirke Såby.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk