16. januar 2018
1. oktober åbner tyske Zwilling i Ringsted Outlet. Pressefoto
1. oktober åbner tyske Zwilling i Ringsted Outlet. Pressefoto
Foto: Christian Kowol
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Zwilling åbner i outlet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Zwilling åbner i outlet
Ringsted - 11. august 2017 kl. 09:12
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De er måske mest kendte for deres knive, men nu åbner tyske Zwilling deres første outletbutik i Danmark, hvor de, udover knive, vil forhandle køkkenudstyr til den kvalitetsbevidste køkkenentusiast.

arrow Læs også: Lang kø da H&M åbnede i Ringsted Outlet

Den 1. oktober slår kniv- og køkkenudstyrsfabrikanten dørene op i Ringsted Outlet, og her vil kommende kunder blive præsenteret for et væld af åbningstilbud, konkurrencer og såkaldte »goodiebags«.

- Vi ønsker med placeringen i Ringsted Outlet at præsentere de besøgende for de mange produkter, som Zwilling er verdenskendt for. Vi etablerer en flot og indbydende butik med samme inventar, og i stil med andre konceptbutikker rundt om i verden, fortæller Morten Heiberg, der er General Manager hos Zwilling J. A. Henckel A/S Scandinavia, i en pressemeddelelse.

Zwilling har eksisteret siden 1731, og har gennem årene specialiseret sig i knive, køkkenudstyr og manicure-redskaber. Mærkerne Staub, Miyabi, Ballarini og Demeyere er også en del af Zwillings sortiment, og vil ligeledes blive solgt fra butikken i Ringsted Outlet.

Ifølge centermanager Jeanette Jussing Amdal er tilføjelsen af den tyske køkkenudstyrsfabrikanten Zwilling et skridt i den rigtige retning.

- Det er jo fantastisk, at vi nu for alvor har fået så godt fat i markedet, at de vigtige internationale brands selv kommer og banker på døren. Vi har i dag et af de stærkeste brand line-ups i Skandinavien, og hvor godtfolk er, kommer godtfolk til. Det betyder også, at vi i højere grad nu kan begynde at optimere i vores butikssammensætning og være mere kritisk i forhold til at få sammensat et godt og bredt udvalg indenfor de forskellige kategorier, siger hun.

arrow Rekordmange gæster i outlet
19. august 2017 kl. 07:07 Opdateret: kl. 22:06
arrow Skechers åbner i Ringsted
07. august 2017 kl. 15:46 Opdateret: kl. 15:46
arrow Lacoste åbner i outlet
04. august 2017 kl. 15:31 Opdateret: kl. 15:31

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk