18. december 2018
Onsdag blev der afholdt Åbent Værksted på ZBC i Ringsted, hvor 14 virksomheder kom forbi for at se elevprojekter fra automatiktekniker- og procesoperatøruddannelserne. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Onsdag blev der afholdt Åbent Værksted på ZBC i Ringsted, hvor 14 virksomheder kom forbi for at se elevprojekter fra automatiktekniker- og procesoperatøruddannelserne. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ZBC's nye uddannelser vækker industriens interesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ZBC's nye uddannelser vækker industriens interesse
Opdateret 09. november 2017 kl. 15:07
Ringsted - 09. november 2017 kl. 14:50
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Twix«, »Bounty« og »Mars« står der blandt andet på en række runde hvide knapper. Der bliver trykket på Twix-knappen, hvorefter en sølvgrå robotarm langer ud efter en lille guldfarvet chokoladebar og løfter den op på et blåt transportbånd.

arrow Læs også: Lærlinge fra ZBC er klar til praktikplads

- Vi har forprogrammeret en PLC, som styrer robotten, så den får en impuls, når der trykkes på knappen, forklarer Silas Roar Jørgensen, der går på grundforløbet på automatikteknikeruddannelsen på ZBC i Ringsted.

Silas Roar Jørgensen er blot en af de procesoperatør- og automatikteknikerelever, der onsdag viste deres projekter frem for nysgerrige virksomheder, da der blev afholdt »Åbent Værksted«.

Og virksomhederne var mødt talstærk frem, for i løbet af dagen nåede 14 virksomheder forbi ZBC i Ringsted, heriblandt Novo Nordisk og Møller & Devicon A/S.

- Det er gået super godt. Jeg er super stolt af det, eleverne har lavet, lød det fornøjet fra uddannelseschefen, da dagen var omme.

Eleverne, der fremviste projekter, er det første kuld automatikteknikere og procesoperatører, som ZBC uddanner. Og satsningen på de nye uddannelser lader til at falde i industriens smag.

- Det her er det helt rigtige i forhold til vores virksomhed, forklarede Henrik Bertram Pedersen, der er værkstedsleder hos emballage-producenten Danapak Flexibles A/S og tilføjede, at blandt andet standsemaskinerne, der blev fremvist til dagens arrangement, er nogle Danapak Flexibles A/S bruger i hverdagen.

arrow Cykeltalenter får nyt uddannelsestilbud
14. december 2017 kl. 09:06 Opdateret: kl. 09:06
arrow ZBC investerer i industriel læring
09. november 2017 kl. 13:37 Opdateret: kl. 15:08
arrow Danmarks eneste konditorskole ligger i Ringsted
01. november 2017 kl. 12:55 Opdateret: kl. 12:55

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk