18. november 2017
Onsdag blev der holdt Åbent Værksted på ZBC i Ringsted, hvor 14 virksomheder kom forbi for at se elevprojekter fra automatiktekniker- og procesoperatør-uddannelserne. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Onsdag blev der holdt Åbent Værksted på ZBC i Ringsted, hvor 14 virksomheder kom forbi for at se elevprojekter fra automatiktekniker- og procesoperatør-uddannelserne. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ZBC investerer i industriel læring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ZBC investerer i industriel læring
Opdateret 09. november 2017 kl. 15:08
Ringsted - 09. november 2017 kl. 13:37
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 2018 får Sjælland et splinternyt industricenter med base i Ringsted. Det sker, efter at ZBC har investeret massivt i den industrielle læring.

arrow Læs også: Roskilde får stort fødevarecenter

- Udviklingen på arbejdsmarkedet og manglen på faglært arbejdskraft betyder, at der i 2025 vil mangle 70.000 faglærte, forklarer uddannelseschef i det nye industricenter Michael Bang Dyrehave.

Industricentret, der har afdelinger i både Ringsted, Roskilde, Slagelse, Næstved og Vordingborg, uddanner blandt andet allerede smede, elektrikere, urmagere og elektronik-fagteknikere, og fra august måned har man også kunnet uddanne sig til automatiktekniker i Ringsted.

I januar 2018 åbner endnu to industrielle uddannelser på ZBC i Ringsted, hvor unge med en afsluttet 9. eller 10. klasse vil kunne indskrive sig på værktøjsmager- og industriteknikeruddannelsen.

Og der er blevet satset stort på de industrielle uddannelser - for i løbet af foråret 2018 skal store dele af bygningerne på Ahorn Allé 3 i Ringsted rives ned og erstattes med nybyggeri, ligesom der samlet er blevet investeret mellem 15 og 20 millioner kroner på at købe robotter, maskiner og udstyr hjem.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk