29. november 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vredt medlem af tavs antenneforening: De tilbyder intet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vredt medlem af tavs antenneforening: De tilbyder intet
Ringsted - 07. november 2019 kl. 13:28
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Ringsted Antenneforenings tøvende tavshed vækker både undren og vrede hos mange af foreningens medlemmer, der tæller 5455 husstande.

arrow Læs også: Antenneforening tager springet: Farvel til YouSee

- Det er lige de kanaler, jeg ser mest ØV, skriver en på DAGBLADETS Facebook-side, om de Discovery-kanaler, medlemmerne står til at miste, hvis antenneforeningen ikke lander en aftale med Stofa, når kontrakten med YouSee udløber til marts.

Det sker efter gårsdagens sammenbrudte forhandlinger mellem YouSee og Discovery, der resulterede i, at populære tv-kanaler som Eurosport og 6'eren ikke længere bliver end del af 1,2 mio. danskeres tv-pakker hos Yousee.

Den kommentar, der er dog lyder klarest, kommer fra Bubby Johannsen, som skriver »gid jeg kunne slippe for antenneforeningen, for de tilbyder intet, jeg ikke kan undvære. Men betale skal jeg.«

- Jeg forstår faktisk ikke, hvorfor Ringsted Antenneforening stadig er til. Især ikke i lyset af, at deres kundeservice er ikkeeksisterende. Jeg har flere ubesvarede mails liggende, så de eksisterer vist kun i kraft af de aftaler, folk ikke kan komme ud af, siger Bubby Johannsen over telefonen.

Han uddyber sin lede ved antenneforeningens kundeservice.

- Jeg er netop flyttet tilbage fra Ringsted, hvor jeg skulle have internet. Det tilbyder antenneforeningen ikke, men en del af tv-pakken er, at man kan få sine kanaler med på mobil og tablet. Det ville de ikke hjælpe mig med, for det »var dem uvedkommende«. Det endte med at tage seks uger, før det lykkedes mig at få adgang til kanalerne, siger Bubby Johannsen, der tillige skulle tilkøbe ekstra udstyr for at få internet.

- Så sent som i går havde jeg besøg af en tekniker, fordi jeg har købt internet udenom antenneforeningen hos YouSee. Det går dog igennem foreningens antennestik, men de har opsagt serviceaftalen, så jeg skulle selv betale for at få opdateret grejet og gjort klar til at modtage internet, siger han og lader så sin uforbeholdne dom falde:

- Jeg er pikeret over, at jeg er tvunget til at betale til antenneforeningen, for med disse tiders streamingtjenester er de langt fra relevante længere. Jeg tror så heller ikke, de eksisterer om fem år.

Den 23. oktober kunne Ringsted Antenneforening bekræfte, at de var i forhandlinger, men med hvilke leverandører er endnu uvist. Det har hverken været muligt at få kommentarer fra antenneforeningens bestyrelsesformand eller næstformand.

arrow Tv-sport skal tilkøbes i tre måneder
10. november 2019 kl. 12:34 Opdateret: kl. 10:42
arrow Antenneforening forhandler ny aftale
23. oktober 2019 kl. 15:29 Opdateret: kl. 15:29
arrow TV-seere i Ringsted er klar til at droppe YouSee
05. oktober 2019 kl. 09:28 Opdateret: kl. 13:29
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk