28. juli 2021
Nogle af verdens stærkeste mænd, kan opleves i årets forestilling i Cirkus Baldoni. Pr-foto
gallery icon

Se billedserie

Nogle af verdens stærkeste mænd, kan opleves i årets forestilling i Cirkus Baldoni. Pr-foto
Foto: Veijo Lindgren
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vind billetter til Cirkus Baldoni

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vind billetter til Cirkus Baldoni
Ringsted - 15. september 2020 kl. 19:00

Cirkus Baldoni kører atter på de danske landeveje og gæster Dyrskuepladsen i Ringsted mandag den 21. september klokken 17.

Lokalbladet har i samarbejdet med Cirkus Baldoni i konkurrence på facebook, hvor der er mulighed for at vinde cirkusbilletter. Se mere på Lokalbladets facebookside - Ringsted.nu.dk

I år byder Cirkus Baldoni på en bred vifte af artister, som cirkusset har hentet fra stort set alle egne af Europa til showet »Power«. Som de sidste mange år er showet helt uden dyr, så hvis man ønsker at se dyr optræde, skal der ikke købes billet her.

- Ønsker I derimod at se et fantastisk show, med internationale top artister, smukke kvinder, sjove klovner, seje akrobater, samt en af verdens stærkeste mænd så kan I roligt sætte jer tilbage i stolene og lade jer føre ind i en uovertruffen magisk verden, skriver Cirkus Baldoni i en pressemeddelelse.

Cirkus Baldoni oplyser endvidere, at de følger retningslinjer og situation for corona nøje. Cirkusset har opsat håndspritautomater flere steder på cirkuspladsen, samt i toiletvognen.

Alle medarbejdere i billetsalg, kiosk og café arbejder med handsker på. Ved bestilling af pladser bliver en stol automatisk optaget således, at der holdes god social afstand til alle gæster i teltet. Endelig bliver alle stole og overflader grundigt sprittet af inden hver forestilling.

Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk.

Det er også muligt, at reservere billetter på telefon 20 86 60 10 hverdage klokken 9-14, weekender klokken 11-13, samt på cirkuspladsen fra en time før forestillingen.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk