12. juli 2020
THOMAS OLSEN
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vidner søges til voldeligt opgør mellem to familier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vidner søges til voldeligt opgør mellem to familier
Ringsted - 27. maj 2020 kl. 11:54
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet efterlyser vidner til en sag om et overfald på Syrenvej i Ringsted onsdag den 14. maj klokken 20.47, hvor rykkede politiet ud med flere patruljer til vejen på grund af uorden og slagsmål på gaden, idet en gammel strid i anledning af en straffesag mellem to familier var blusset op.

arrow Læs også: Butikstyve taget på fersk gerning efter flere besøg i Netto

En 54-årig mand blev samme aften bragt på skadestuen med en skade i et ben og med mistanke om, at der var tale om en gammel skade, der var brudt op.

Det viste sig efterfølgende, at skaden var opstået som følge af vold i forbindelse med opgøret på vejen.

Den sag efterforsker politiet nu og har behov for at få kontakt til vidner, der har eller kan have set slagsmål / uorden på stedet, for at få klarlagt hele hændelsesforløbet og for at få draget nogen til ansvar.

Politiet har ud fra afhøringer oplysninger om, at flere lokale borgere overværede dele af uroen/overfaldet på Syrenvej, men trak sig væk i forbindelse med politiets ankomst og uden at afgive vidneforklaringer til politiet.

Hundelufter søges

Endvidere vil politiet gerne i kontakt med en hundelufter, der beskrives som en dansk mand, 40-50 år, skaldet eller med "måne", iført sort jakke med lys beklædning indenunder. Han luftede en mindre hund og henvendte sig tidligt i forløbet til et par mænd, der var i færd med at overfalde den 54-årige.

Hundelufteren og øvrige vidner, der har overværet skænderiet og det voldelige overfald på Syrenvej den pågældende aften, bedes henvende sig til politiet i Ringsted via telefon 114.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk