24. marts 2019
IMG_1940
gallery icon

Se billedserie

Foto: Anne Wandahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Brandstifter er løs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Brandstifter er løs
Opdateret 03. november 2018 kl. 06:45
Ringsted - 03. november 2018 kl. 06:25
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mindst een pyroman eller brandstifter er løs i Ringsted og Benløse natten til lørdag.

Seks skraldecontainere i Ringsted og Benløse er brændt mere eller mindre ud og har givet Midt-og Sydsjællands Brand-og Redning umanerligt travlt.

Beredskabsinspektør og vagthavende indsatsleder Michael Tedaldi Lohse er normalt forsigtig med at sige noget om brandårsagen, men her er der ikke noget at være i tvivl om.

- Vi kan godt konkludere, at så mange brande ikke er startet af sig selv, konkluderer Michael Lohse tørt kort før klokken 3.00.

Dog kan han ikke sige, om to containerbrande i Ringsted syd for Vestmotorvej og fire brandalarmer fra Benløse nord for motorvejen er bundet op på den samme brandstifter, eller om flere står bag.

Brandalarmerne flød i en Lind strøm, de tre af dem fra boligkomplekset Benløseparken, der har over 600 lejligheder fordelt på 10 blokke langs cirka 600 meter vej:

Klokken 21 fredag aften:
Sct. Gertrudsvej, Ringsted: Mindre brand i container

1.13 lørdag: Klosterparks Alle: Brand i to store stålcontainere ud for Maxi Zoo i indkøbscentret Ringstedet

2.30: Benløseparken ud for nummer 61: Ild i skur til affaldssortering af bioaffald, restaffald, pap, papir, metal, hård plast, småt elektronik og batterier.
Skur totalskadet

2.34: Lokesvej tæt på Benløseparken: Ild i skraldespand og hæk. Nabo hjalp brandvæsenet og slukkede det meste af ilden, en del af brandholdet nåede lige at klare resten inden klokken:

2.40: Benløseparken ud for nummer 105: Brand i affaldsskur identisk med det udbrændte skur ved nummer 61. Skuret ved 105 også svært skadet.

2.47: Benløseparken 7: Borger anmelder brand med røg fra affaldsskur. Skur nummer 3 brænder ikke. Anmelder har sandsynligvis set røgen fra de to andre skure.

Politiet var til stede i Benløseparken med indsatsledervogn, hundepatrulje og almindelig patruljevogn, men fandt ingen brandstifter.

arrow Læs også: 30-årig brandmandshjælper dømt for seriebrande

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk