23. januar 2020
Chauffør og bilejer Christian Handberg (tv.) hentede i formiddag den regerende fuglekonge Søren Scheibel (th.) sammen med formand René Malchow.
gallery icon

Se billedserie

Chauffør og bilejer Christian Handberg (tv.) hentede i formiddag den regerende fuglekonge Søren Scheibel (th.) sammen med formand René Malchow.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Fuglekonge blev hentet med stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Fuglekonge blev hentet med stil
Ringsted - 13. juni 2018 kl. 13:39
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fugleskydningsselskabet for Ringsted og omegn har onsdag eftermiddag den traditionsrige fugleskydning på Korsevænget. Det blev markeret onsdag formiddag, hvor den regerende fuglekonge Søren Scheibel blev hentet på Torvet i en gammel Ford fra 1928.

arrow Læs også: Ny fuglekonge har erfaring fra 2006

Chauffør og ejer Christian Handberg kunne stolt fortælle, at det i oktober i år er 90 år siden, at bilen kørte af samlebåndet på fabrikken i Detroit i USA.

- Jeg er den femte ejer af bilen, og den kommer kun ud og køre ved særlige arrangementer, forklarer Christian Handberg, der selv er medlem af Fugleskydningsselskabet for Ringsted og omegn.

Han overtog bilen, da hans far Peter Handberg døde for fire år siden.

- Jeg var helt med på at fortsætte denne tradition med at hente den regerende fuglekonge på Torvet og køre ham ud til skydningen på Korsevænget, siger Christian Handberg.

I år måtte han på grund af igangværende arbejder med de sidste detaljer på det nyrenoverede torv vælge en alternativ rute for at komme tæt på rådhuset. I fin stil kom den smukke bil kørende op gennem Klosterlunden og parkerede foran Sct. Bendts Kirke og tæt på statuen af Valdemar den store.

Med på Torvet var også formand for Fugleskydningsselskabet for Ringsted og omegn René Malchow, kasserer Jens-Peter Jensen og borgmester Henrik Hvidesten (V).

- Det er kongevejr, lød det fra en forventningsfuld Søren Scheibel.

Første skud i årets fugleskydning blev affyret af den regerende fuglekonge Søren Scheibel klokken 13.30 og fortsætter med omkring 80 deltagere, indtil dette års fuglekonge er fundet.

Som afslutning på dagen venter et middagsarrangement for alle deltagere på Raadhuskroen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk