31. marts 2020
Majanita Hansen og Esko Bassing overtog stillingen som forpagtere af Danhostel Ringsted 1. februar sidste år.
Majanita Hansen og Esko Bassing overtog stillingen som forpagtere af Danhostel Ringsted 1. februar sidste år.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandrehjem har fordoblet antallet af overnatninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandrehjem har fordoblet antallet af overnatninger

Siden forpagterparret Majanita Hansen og Esko Bassing overtog Danhostel i Sct. Bendtsgade i februar sidste år, er vandrehjemmets overnatninger fordoblet.

Ringsted - 24. februar 2020 kl. 15:11
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en baggrund som henholdsvis landskabsarkitekt og konditor lå det måske ikke lige i kortene, at ægteparret Majanita Hansen og Esko Bassing skulle blive de nye forpagtere af et hostel. Men forpagterparret, der siden 1.februar sidste år har stået i spidsen for Danhostel i Sct. Bendtsgade, er gået til opgaven med drive og dedikation, og det har givet pote.

- Nu er jeg ikke meget for at prale, men vi har faktisk fordoblet vores overnatningstal på det første år, siger Majanita Hansen.

Det er blandt andet sket gennem fokus på arrangementer og markedsføring.

- Vi ligger jo lidt skjult bag kirken, og jeg har talt med flere indfødte ringstedere, som slet ikke vidste, at der lå et hostel her, siger Majanita Hansen.

I det seneste år har Danhostel i Sct. Bendtsgade lagt lokaler til en lang række fødselsdage, kurser og arrangementer, men weekendens spirituelle sundhedsmesse er den første messe, som holdes på vandrehjemmet. Men det bliver ikke den sidste, hvis det står til forpagterparret.

- Vi har nogle fede lokaler her, og vi vil jo rigtigt gerne have, at de bliver brugt. Vi er meget åbne over for, hvad de lokale måtte have af idéer og forslag til arrangementer. Vi er friske på det hele, siger Majanita Hansen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk