21. september 2021
Vaffelløbet er for alle, og man kan gå eller løbe i smukke omgivelser gennem Allindelille Fredskov. Pr-foto
gallery icon

Se billedserie

Vaffelløbet er for alle, og man kan gå eller løbe i smukke omgivelser gennem Allindelille Fredskov. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vaffelløbet er tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vaffelløbet er tilbage
Ringsted - 01. august 2021 kl. 10:54

Vaffelløbet er tilbage og afvikles lørdag den 21. august klokken 11.

Vaffelløbet er både for børn og voksne, løbende og gående. Der er mulighed for en tur på 5 eller 10 km i smukke omgivelser gennem Allindelille Fredskov nord for Ringsted.

Der bydes også på gode løbeoplevelser for børnene, da der er en cirka 1,5 km trafikfri børnerute langs boldbanerne. Her er der sjove forhindringer undervejs som vandsprøjt, halmballer, skrænter, dæk og andet, der skal forceres.

Det er bekræftet, at Vaffelløbet igen besøges af en berømt tegneseriefigur. Forrige Vaffelløb blev besøgt af to hunde fra Paw Patrol, der deltog i opvarmningen og nød at give "high fives" til alle, når de kom i mål.

Efter løbeturens strabadser er der masser af gratis vafler, kaffe og saftevand. Der er naturligvis gjort foranstaltninger for at sikre en så corona-sikker afvikling som muligt.

Der betales for at deltage i løbet. I prisen er der inkluderet fælles opvarmning, startnummer, væske på depot og vafler efter løbet. Der er præmier til løbets vindere og medaljer til alle børn.

Yderligere oplysninger og tilmelding på www.allindelille-if.dk senest 18. august. Der er også mulighed for tilmelding på dagen, det koster dog lidt ekstra.

Løbere møder ved Allindelille Idrætsforening, Skee- vej 23B, senest kl. 10.30 og får startnummer. Opvarmning begynder kl. 10.45, og der løbes kl. 11.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk