18. juni 2019
Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VIDEO: Konfirmander laver dekoration til natkirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VIDEO: Konfirmander laver dekoration til natkirke
Opdateret 10. november 2016 kl. 12:07
Ringsted - 10. november 2016 kl. 12:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et hold 7. klasseselever fra Campusskolen, der går til konfirmationsforberedelse, fik i går til opgave at dekorere små lanterner med silkepapir. Opgaven lød på, at der skulle være med tegn og symboler, som har noget med kirken at gøre.

De cirka 30 elever gik straks i gang med saks, papir og lim, og fik fremstille lanterner med forskelligt udtryk. Lanterne skal bruges som dekoration på alteret i Klostermarkskirken i forbindelse med Mortensaften i aften. Fredag den 18. november kommer lanternerne frem igen, denne gang i Sct. Bendts Kirke, hvor de vil lyse op i natkirken.

Ved et af bordene sidder Asta Pedersen, Signe Christensen, Alberte Christensen og Viktoria Holsting og klipper hjerter. Det har valgt noget med kærlighed. De er godt tilfreds med, at kunne være lidt kreative i konfirmandundersivningen. Det er sjovere end at synge salmer.

Signe Christensen skal med til natkirken, for hun synger med i koret »Sirenerne«, der også er en del af forestillingen. De øvrige tre piger, hun sidder ved bord med, har endnu ikke besluttet sig, om de skal i kirke den aften.

Se mere i Lokalbladet i næste uge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk