22. maj 2019
Andreas Karlsen (tv) og Lucas Martin Pedersen er medstifterne af det nye debatforum. Foto: Yngve Saxil Andersen
Andreas Karlsen (tv) og Lucas Martin Pedersen er medstifterne af det nye debatforum. Foto: Yngve Saxil Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge vil skabe debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge vil skabe debat
Ringsted - 09. august 2018 kl. 09:27
Af Yngve Saxil Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Unge i Ringsted Kommune har manglet et sted at diskutere, dele information og begivenheder med hinanden. Derfor blev ideen om et nyt debatforum født hos seks unge ringstedere, der har stiftet Facebookgruppen »Ung i Ringsted«, som henvender sig til unge på 16 til 28 år.

To af de unge stiftere er Lucas Martin Pedersen og Andreas Karlsen.

- Vi tænkte, at vi gerne ville lave noget for de unge, hvor de kunne dele information med hinanden om begivenheder osv. Men også et sted, hvor alle unge i Ringsted har en stemme, forklarer Lucas Martin Pedersen.

- Det er også vores håb, at det kan være med til at sætte gang i nogle private initiativer blandt gruppens medlemmer, tilføjer Andreas Karlsen.

Selv om der i forvejen eksisterer en del grupper for Ringsteds borgere, følte de seks initiativtagere, at der manglede et forum udelukket for de unge.

- De andre debatgrupper, som findes, har en alt for bred målgruppe, hvorimod folk føler sig mere velkomne til at debattere og dele information, hvis det sker med andre unge. Der var en, som skrev til mig, at hver gang man skrev noget på en af de andre sider, så kom der en masse svar fra gamle sure mænd, og derfor var det fedt, at det her blev lavet. Vi har også efterfølgende oplevet, at der var et behov, for vi har på to uger fået over 550 medlemmer, hvilket vi selv er ret overraskede over, fortæller Andreas Karlsen.

- Vi fastsatte også aldersgrænsen på gruppen, så vi undgår de helt unge i folkeskolen, men har gymnasieeleverne og opad med. For at blive medlem kræver det også, at vi kan se, hvor gamle folk er eller at de oplyser os det, for som sagt er det et forum, der er tiltænkt de unge, siger Lucas Martin Pedersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk