12. august 2020
Leder af Café Ingeborg Anne Mikkelsen havde inviteret initiativtagerne til »Højskole uden mure« med til nytårsfesten fredag eftermiddag. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Leder af Café Ingeborg Anne Mikkelsen havde inviteret initiativtagerne til »Højskole uden mure« med til nytårsfesten fredag eftermiddag. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge skal få selvtillid på højskole uden mure

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge skal få selvtillid på højskole uden mure
Ringsted - 11. januar 2020 kl. 06:27
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ringsted Kommune er sammen med Københavns Kommune blevet udvalgt til det spændende pilotprojekt »Højskole Uden Mure«, der skal hjælpe udsatte unge med at genoplive deres mål og drømme.

arrow Læs også: Skønt år i vente for Cafe Ingeborg

Bikubenfonden har doneret 10 millioner kroner fordelt på fire år til konceptet, der er udtænkt i fællesskab af fire ret forskellige aktører. Det er Meyers Madhus, Hotel- og Restaurantskolen, Professionshøjskolen Absalon og rådgivningsvirksomheden A2B.

I Ringsted Kommune får »Højskole uden mure« base på Ortved Plejecenter. Her står køkkenet ledigt, og det skal nu bygges om i en fart, så det står klar til »højskolens« åbning 1. marts.

- Det bliver min afdeling, som skal sørge for finde lokale unge til det spændende projekt. Det bliver unge, som har svært ved at tro på sig selv og ved at trives i samfundet. Jeg håber og tror, projektet kan få mål og drømme frem i de unge, så de får genskabt lyset i deres øjne, siger arbejdsmarkedschef i Ringsted Kommune Susanne Frydenlund.

Målet er, at der hele tiden er omkring 15 unge tilknyttet projektet.

Ringsteds deltagelse i projektet blev afsløret ved fredagens nytårsfest i Café Ingeborg, hvor leder Anne Woergaard Mikkelsen også uddybede sine planer om »Café Ingeborg på hjul«, som er støttet af Nordea-fonden.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk