21. juli 2019
Benjamin Pedersen blev valgt til formand i Ringsted Ungdomsforum. Han vandt afstemningen med 54 stemmer mod 17.  Privatfoto
Benjamin Pedersen blev valgt til formand i Ringsted Ungdomsforum. Han vandt afstemningen med 54 stemmer mod 17. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungdomsforum drømmer om koncert under åben himmel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungdomsforum drømmer om koncert under åben himmel
Ringsted - 15. marts 2019 kl. 17:00
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cirka 75 unge deltog tordag aften til en mærkedag i Ringsted Ungdomsforums historie, som fandt sted i Kulturhuset i Ringsted.

- Det var første gang, vi holdt generalforsamling med de vedtægter, som blev vedtaget for nylig. Dem skal byrådet i Ringsted Kommune have stor ros for, fortæller den nyvalgte formand i Ringsted Ungdomsforum, Benjamin Pedersen.

Bestyrelsens øvrige fire medlemmer blev også fundet ved gårsdagens generalforsamling, og med posterne fordelt, kan Ringsted Ungdomsforum nu kigge fremad.

- Vi vil rigtig gerne lave nogle udendørs koncerter til sommer. Vi har prøvet at afvikle koncerter indenfor, men det det er noget anderledes at rykke uden for. Det kræver eksempelvis godkendelse fra politiet, lyder det fra formanden.

Han kan sammen med resten af Ringsted Ungdomsforum glæde sig over, at byrådet i Ringsted Kommune allerede har givet grønt lys til at arbejde hen mod afviklingen af en koncert. Med en potentiel hindring mindre kan forummet gå videre med deres planer.

- Det kunne være fedt at tiltrække et navn, som kan samle bredt. Vi vil gerne holde et arrangement, der er åben for alle aldre, siger formanden og nævner august som en mulig måned for at invitere til musik under åben himmel.

Hvis man vil følge med i Ringsted Ungdomsforums aktiviteter, er Facebook-siden »Ringsted Ungdomsforum« et godt sted at besøge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk