28. januar 2021
Torsdagens rundvisning i Ringsted afsluttes med et besøg på lysfestivalen »Lumierer - Enchanted Winter Forest«.
gallery icon

Se billedserie

Torsdagens rundvisning i Ringsted afsluttes med et besøg på lysfestivalen »Lumierer - Enchanted Winter Forest«.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udenlandske turoperatører skal opleve jul i Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udenlandske turoperatører skal opleve jul i Ringsted
Ringsted - 25. november 2020 kl. 13:26

Syv tur-operatører, der formidler ture for internationale turister i København, kommer til Ringsted i morgen, torsdag 26. november. Her bliver de præsenteret for nogle af de mange oplevelser i Jul i Ringsted med henblik på at arrangere ture hertil, når det igen bliver muligt.

Programmet er tæt pakket og præsenterer Skjoldenæsholm Hotel og Konference, Brink Nordic, Ringsted Outlet, Sct. Bendts Kirke og når mørket falder på rundes turen af hos lysfestivalen Lumierer.

Turen er arrangeret i samarbejde med Wonderful Copenhagen, som byrådet indgik en samarbejdsaftale med i 2019. Wonderful Copenhagens hovedopgave er at tiltrække internationale turister til København, og mange af gæsterne er interesserede i at kombinere oplevelserne i storbyen med oplevelser rundt på Sjælland. Og oplevelser er der masser af i Ringsted.

- Med turen får vi vist, at der er mange unikke oplevelser for internationale turister i Ringsted - tæt på København. Det er en del af vores ambition med samarbejdet med Wonderful Copenhagen, at vi i højere grad kan vise det og få skabt den synlighed hos danske og internationale tur-operatører, siger borgmester Henrik Hvidesten (V) i en pressemeddelelse.

Marius Byriel er direktør for Ringsted Kongrescenter og tovholder for Ringsted Kommunes Turismenetværk. Han ser frem til besøget.

- Selvom hele turismebranchen lige nu er hårdt ramt af corona-krisens konsekvenser, så tror vi på, at turisterne vender tilbage, og til den tid er vi klar med spændende oplevelsespakker i Ringsted, som tur-operatørerne kender og derfor kan sælge til deres kunder.

Turismenetværket er et mødeforum for de største turismeaktører i Ringsted Kommune, hvor deltagerne udvikler ideer til samarbejde og nye initiativer.

Eksempelvis samarbejder flere turismeaktører om en juletur til Ringsted med overnatning og for eksempel besøg hos den nye lysfestival Lumierer, Sct. Bendts Kirke og shopping i den smukt oplyste bymidte.

- Lige nu har vi fokus på julen, men hvis der er positiv respons fra tur-operatørerne, vil vi overveje ture med fokus på f.eks. naturen og historien i Ringsted i forårs- og sommersæsonen, påpeger Marius Byriel.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk