19. juni 2021
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udbrændt betonknuser blokerer vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udbrændt betonknuser blokerer vej
Ringsted - 10. juni 2021 kl. 13:11
Af Niels Nedergaard

Natten til torsdag udbrød der brand i en 60 kilo stor betonknuser. Branden opstod omkring klokken halv tre om natten, og der har været spærret i begge retninger lige siden mellem Frejasvej og Haslevej.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser torsdag, at der ikke er nogen mistanke om, at branden skulle være påsat, men fortæller i stedet, at brandvæsenet har arbejdet på højtryk for at få flammerne dæmpet.

- Vi får at vide 02.20, at der er ildebrand i en betonknuser. Det er sket ved rundkørslen på Bragesvej. Vi bruger dog ikke så mange ressourcer på det, da vi ikke har nogen mistanke om, at der skulle være tale om en påsat brand. Men det betyder, at betonknuseren ikke kunne køre videre, så den har stået på vejen og fyldt siden i nat, siger Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Hos Midt- og Sydsjællands Brand og Redning lyder meldingen torsdag, at branden blev slukket efter et par timer.

- Det så voldsomt ud, men der var ikke så meget indsats i det. Vi fik branden slukket efter et par timer, siger den vagthavende hos Midt- og Sydsjællands Brand og Redning.

Trafikken går fortsat langsomt ude ved Bragesvej ifølge DR P4 Trafik, og man forventer, at der vil være kø til ud på eftermiddagen, da den udbrændte betonknuser først skal fjernes fra stedet, før man kan åbne for trafikken.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk