29. januar 2020
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tyve bad om telefonnummer og stak af med pung

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyve bad om telefonnummer og stak af med pung
Ringsted - 19. juli 2019 kl. 11:03
Af Anders Petri
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 73-årig mand blev torsdag over middag frastjålet sin pung, da en gruppe af østeuropæere foregav at have brug for en låsesmed, og derigennem fik kom ind i mandens lejlighed.

To af de tre, en kvinde og en dreng, ringede på hos den 73-årige mand og fortalte, at de havde smækket sig ude af deres lejlighed. Derfor ville de vide, om den 73-årige kendte en låsesmed, der kunne hjælpe dem.

Den 73-årige mand gik ind i lejligheden for at tage sin mobiltelefon frem for at finde nummeret. Da han havde fundet nummeret, virkede kvinden ikke synderligt interesseret i nummeret, mens en mand pludselig var gået ind i den 73-åriges køkken.

Kvinden distraherede den 73-årige ved at bede ham om at kigge ud af vinduet, mens drengen begyndte at græde uden tårer på en måde, der virkede som skuespil. Derefter skyndte alle tre sig ud af lejligheden.

Kort efter opdagede den 73-årige mand, at hans pung var snuppet fra baglommen, uden han havde mærket det. Han løb efter tricktyvene, der dog allerede var forsvundet. Han mistede 800 kroner i kontanter samt alle sine kort, der dog blev spærret, før de blev misbrugt.

Den kvindelige gerningsmand beskrives som østeuropæisk af udseende, 50-55 år og 160-170 centimeter høj. Hun er spinkel af kropsbygning med brun hud, mellemlangt gråt hår og et slankt ansigt. Hun var iført en kjole med korte ærmer og talte dansk med accent.

Den mandlige gerningsmand er mellem 45 og 50 år gammel, omkring 180 centimeter og kraftigt bygget. Han har brun hud, sort kort hår, et sort overskæg og var torsdag iført en lys skjorte med korte ærmer og sorte bukser. Han talte ligeledes dansk med accent.

Drengen vurderes til at være 12-13 år gammel og omkring 165 centimeter høj. Han var ligeledes kraftigt bygget med brun hud og kort sort hår.

Politiet vil gerne høre fra borgere, der har bemærket de tre personer i Ringsted torsdag omkring middag. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk