20. november 2018
Jakob (tv.) og Morten Poulsen ses her i lokalet, der fra april skal huse Café Korn. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Jakob (tv.) og Morten Poulsen ses her i lokalet, der fra april skal huse Café Korn. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tvillinger åbner café på Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tvillinger åbner café på Torvet
Opdateret 09. februar 2018 kl. 13:35
Ringsted - 09. februar 2018 kl. 13:28
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I midten af april åbner der en ny café på Torvet i Ringsted.

arrow Læs også: Café Korn åbner i både Ringsted og Hundige

Det er familien Poulsen fra Holbæk, der ekspanderer og åbner sin tredje Café Korn på Sjælland. Familien har allerede cafeer i Skomagergade i Roskilde og i Ahlgade i Holbæk og nu følger den tredje i rækken i Ringsted, hvor man har lejet sig ind i lokalerne, der i en lang årrække husede tøjbutikken Rahbek.

- Håndværkerne går i gang med at etablere toiletter, køkken og caféområde på mandag, forklarer Morten Poulsen, der sammen med sin tvillingbror Jakob står med ansvaret for den daglige drift af cafeerne.

De to brødre får opbakning af deres far Henrik, som holder styr på den økonomiske del af familieforetagendet, mens mor Kirsten sørger for friske lokale råvarer til cafédriften.

- Vi går meget op i at finde lokale leverandører af eksempelvis æg og kød. Det er med til at levere en god historie, som vi gerne vil dele med vores cafe-gæster, forklarer de to tvillinger.

De glæder sig til at byde ringstederne velkommen i cafeen, der ligger med en smuk udsigt til Torvet og Sct. Bendts Kirke.

- Vi er meget glade for den modtagelse, som vi har fået i Ringsted. Vi glæder os til at komme i gang med arbejdet. Det virker til at være en hyggelig by, der er inde i en positiv udvikling. Vi er sikre på, at livet omkring det nye torv vil hjælpe udviklingen af Ringsted yderligere på vej. Vi indretter 70-80 siddepladser inde i caféen og 30-40 udendørs pladser på Torvet, siger Morten Poulsen, der får hovedansvaret for driften af cafeen i Ringsted.

Nyheden om Café Korns åbning i Ringsted kommer kort tid efter, at DAGBLADET kunne fortælle om en ny restaurant »Meatery«, der åbner i Experts tidligere butik på hjørnet af Nørregade og Sct. Knudsgade.

- Vi ser det som en klar fordel, at der kommer flere spisesteder ved Torvet. Det vil have en selvforstærkende effekt, da flere potentielle kunder vil søge mod Torvet, når de ønsker at spise ude, påpeger Jakob Poulsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk