1. december 2020
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre tyve afsløret på samme dag i supermarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre tyve afsløret på samme dag i supermarked
Ringsted - 19. november 2020 kl. 12:39

Onsdag klokken 14.15 fik politiet anmeldelse om, at en mand og en kvinde var blevet tilbageholdt i Super Brugsen på Nørretorv i Ringsted. De havde stjålet dagligvarer for 454 kroner.

Parret havde fyldt en bærepose med varer, hvorefter de gik til kassen og betalte for enkelte varer. De blev standset, da de forsøgte at forlade butikken uden at betale for de varer, som var i posen.

Personalet i supermarkedet fandt flere tyvekoster på parret, som forinden havde været i Ringsted Outlet og stjæle en bluse til 210 kroner fra Puma-butikken, sneakers sko fra Adidas-butikken til en værdi af 548 kroner og tøj fra Nike butikken til 790 kroner.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf en 20-årig kvinde fra Ringsted og en 24-årig mand fra København, som blev sigtet for at have begået butikstyverierne i forening. Personale fra tøjbutikkerne i Ringsted Outlet kom til Super Brugsen og fik sammen med patruljen indgivet anmeldelse, og fik tyvekosterne med retur.

Kun Pumabutikken havde et erstatningskrav på blusen, da prismærke var revet af.

Efter afhøring til sagen fik de to sigtede lov til at gå.

Tyv blev ophidset
Klokken 17.45 måtte en patruljen igen til Super Brugsen på Nørretorv, da en butikstyv havde stjålet for 184 kroner wienerbrød fra bagerskabet, som står tæt på indgangspartiet.

Da personalet konfronterede wienerbrødstyven med, at han ikke havde betalt for varerne, blev han ophidset og talte højlydt og grimt til medarbejderen.

De tilkaldte betjente fik en snak med en 59-årig mand fra Roskilde, som nu var faldet til ro. Han blev sigtet for butikstyveriet, som han erkendte, hvorefter han fik lov til at gå. Forretningen havde intet erstatningskrav.

De tre sigtede kan forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk