26. oktober 2021
Tiffany Christensen udleverer en pakke til en kunde i butikken Den Søde Tand i Herlev, som er en af de 500 nye udleveringssteder for PostNord. Foto: Henrik Petit
Tiffany Christensen udleverer en pakke til en kunde i butikken Den Søde Tand i Herlev, som er en af de 500 nye udleveringssteder for PostNord. Foto: Henrik Petit
Foto: Henrik Petit
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre nye butikker udleverer pakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre nye butikker udleverer pakker
Ringsted - 14. august 2019 kl. 08:52
Af Jakob Fønss

I morgen, torsdag 15. august, åbner PostNord tre nye Collect Shops i Ringsted Kommune for at kunne klare efterspørgslen som følge af den stigende nethandel.

arrow Læs også: Nyt udleveringssted i butik

To af stederne ligger centralt placeret i Ringsted. Det er Candy Shop i Nørregade 20 og Candy 2 i Sct. Hansgade 20. Derudover kan borgerne i Jystup og omegn glæde sig over, at PostNord også har indgået aftale med Dagli Brugsen på Aalbækvej 1 i Jystrup.

- Det glæder mig rigtig meget, at borgerne i Ringsted og Jystrup nu får endnu flere steder, hvor de nemt og hurtigt kan hente deres pakker. Vi har et ønske om at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, og de nye udleveringssteder er et vigtigt skridt i den retning. Vores kunder vil gerne kunne hente deres pakker når og hvor, det passer dem bedst, og derfor håber jeg, at borgerne vil få stor glæde af de nye Collect Shops, siger distriktschef i PostNord Mette Morsing i en pressemeddelelse.

I de nye Collect Shops kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. De tre Collect Shops er åbne i butikkernes åbningstid. Candy Shop og Candy 2 i Ringsted har begge åbent fra mandag til søndag kl. 10.00 - 22.00, mens Dagli Brugsen i Jystrup har åbent mandag til søndag fra kl. 8.00 - 20.00.

De tre nye Collect Shops i Ringsted er en del af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord have 2.000 udleveringssteder fordelt over hele landet.

arrow Black Friday giver kæmpe pakkepropper
04. december 2019 kl. 12:35 Opdateret: kl. 11:14
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk