26. november 2020
Alarmen til Midt- og Sydsjællands Brand-og Redning søndag kort før klokken 10.30 lød på ild i villa i Benløse, men helt så galt var det heldigvis ikke. Foto: Anne Wandahl
Alarmen til Midt- og Sydsjællands Brand-og Redning søndag kort før klokken 10.30 lød på ild i villa i Benløse, men helt så galt var det heldigvis ikke. Foto: Anne Wandahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tøj på pilleovn brændte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tøj på pilleovn brændte
Opdateret 07. oktober 2019 kl. 13:55
Ringsted - 06. oktober 2019 kl. 12:24
Af Anne Wandahl

Familien nåede selv at reagere hurtigt, da der søndag formiddag opstod brand i deres hus på Flintedalsvej i Benløse ved Ringsted.

- Der var brand i noget tøj, der lå ovenpå pilleovnen. Ejeren reagerede hurtigt, og fik slukket for ovnen og fjernet tøjet, oplyser beredskabsinspektør og vagthavende indsatsleder Michael Lohse, Midt- og Sydsjællands Brand og Redning.

Der blev derfor ikke behov vand og brandslanger.

- Da vi ankom, tjekkede vi huset og loftet efter for at se, om der var sket spredning af branden. Der var intet at bemærke. Resten af familien var udenfor, men faren og sønnen var inde i huset, så de blev tjekket for røgforgiftning for en sikkerheds skyld, men der var ikke sket dem noget, siger Michael Lohse.

Når nu brandvæsenet kom farende midt i søndagsfreden på en villavej, fik de en snak med familien i huset og naboerne på vejen, da alt var i orden igen.

Børnene fik lov at se brandbilerne og de blå blink, og børn og voksne fik gode råd om brandforebyggelse, og hvad man gør, hvis uheldet er ude alligevel.

Artiklen er rettet: Der har tidligere stået, at tøjet lå på et pillefyr. Det var en pilleovn.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk