23. januar 2019
Ringsted Gymnastikforening kunne tage guldmedaljer med hjem fra forbundsmesterskabet i Farum. Foto: Kim Fomsgaard
gallery icon

Se billedserie

Ringsted Gymnastikforening kunne tage guldmedaljer med hjem fra forbundsmesterskabet i Farum. Foto: Kim Fomsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To gange guld til Ringsted-gymnaster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To gange guld til Ringsted-gymnaster
Opdateret 14. maj 2018 kl. 13:15
Ringsted - 14. maj 2018 kl. 09:50
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev hængt guld om halsen på de dygtige gymnaster fra Ringsted Gymnastikforening, som søndag deltog i forbundsmesterskabet i TeamGym spring/rytme gymnastik, der blev holdt i Farum Arena. Her skulle der dystes i disciplinerne rytme på gulv, trampet samt spring på fiberbane.

Turneringen løb over to runder, hvor gymnasterne fik holdets samlede karakter fra første runde med videre til anden runde. Og det gik altså rigtig godt for Ringsted Gymnastikforening, som havde to hold med i minirækken. Et minipige og et minidrengehold.

Glade og stolte kunne gymnasterne og trænerne lade sig hylde som vindere ved dagens afslutning, idet det blev til ikke mindre end to guldmedaljer. Det var nogle pavestolte gymnaster, som betrådte den øverste del af podiet.

For minidrengenes vedkommende var det nogle nervepirrende minutter at skulle vente til de sidste karakterer for de enkelte discipliner tikkede ind på pointtavlen. Der blev regnet frem og tilbage på, hvor meget de skulle opnå ved den sidste disciplin for at kunne tage guldmedaljen med hjem. Speakeren spurgte, om publikum var klar til at få vist den sidste karakter, hvorefter Ringsteddrengene sprang op af stolene og omfavnede hinanden i glæde over at kunne tage guld med hjem til Ringsted.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk