17. januar 2019
Lars Nila (tv.) og Brian Mau glæder sig til lørdagens golfturnering. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Lars Nila (tv.) og Brian Mau glæder sig til lørdagens golfturnering. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS inviterer til sjov golf på 18 græsplæner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS inviterer til sjov golf på 18 græsplæner
Ringsted - 23. maj 2018 kl. 08:33
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 26. maj er der lagt op til nogle hyggelige timer i det fri, når TMS Ringsted inviterer til Golf for Fun på forskellige græsarealer i parker og anlæg rundt omkring i den centrale del af Ringsted.

- Vi mødes til fælles morgenmad og briefing i Ringsted Kongrescenter og herefter bliver deltagerne fordelt på firemandshold og sendt af sted til de 18 huller, forklarer en af arrangørerne Lars Nila.

Greenkeeperne fra Skjoldenæsholm Golfcenter vil i løbet af ugen hjælpe med at etablere en 18 hullers bane til turneringen, der sættes i gang klokken 10 og afrundes med fælles præmieoverrækkelse i kongrescentret omkring klokken 16.

Førstepladsen præmieres med en vaskemaskine til en værdi af 8000 kroner fra Skousen, og samme præmie er udlovet, hvis man laver en hole in one på første hul, der også er sponsoreret af arrangementets hovedsponsor.

- Vi håber på stor deltagelse til arrangementet. Man behøver ikke at være god til at spille golf for at være med. Det er det sociale fællesskab, der er i højsædet og så støtter man jo samtidig den lokale håndboldklub, påpeger Lars Nila og hovedsponsor Brian Mau fra Skousen i Ringsted og Slagelse.

Arrangørerne medbringer ekstra golfudstyr, som man kan låne, hvis man ikke selv har noget stående. Blandt deltagerne er hele TMS Ringsteds førsteholdstrup for herrer, der jo for nylig sikrede sig oprykning til håndboldligaen.

Hvis man vil deltage i arrangementet, skal man tilmelde sig senest på torsdag via hjemmesiden tms-ringsted.dk/golf-for-fun-2018.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk