3. juni 2020
TMS Ringsteds Sebastian Thor lader champagneproppen springe sidste gang TMS Ringsted rykkede i ligaen i 2018. Denne gang er oprykningen sikret på et møde på grund af coronakrisen.
TMS Ringsteds Sebastian Thor lader champagneproppen springe sidste gang TMS Ringsted rykkede i ligaen i 2018. Denne gang er oprykningen sikret på et møde på grund af coronakrisen.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS Ringsted er klar til håndboldligaen - Nordsjælland Håndbold rykker ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS Ringsted er klar til håndboldligaen - Nordsjælland Håndbold rykker ned
Ringsted - 07. april 2020 kl. 14:48
Af /ritzau/
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udvalget for Professionel Håndbold under DHF har tirsdag besluttet, at TMS Ringsteds herrer rykker op i håndboldligaen, mens Nordsjælland Håndbold rykker ned.

Beslutningen blev truffet på et møde, hvor det samtidig blev besluttet, at de danske håndboldligaer og 1. division afsluttes før tid. Grundspillet samt slut- og kvalifikationsspil afvikles ikke, oplyser Dansk Håndbold Forbund (DHF).

Nedlukningen sker grundet udbruddet af coronavirus, og de restriktioner det har medført.

- Det er ingen hemmelighed, at det her scenarie er det værst tænkelige, der kunne ske for dansk håndbold, siger DHF-formand Per Bertelsen på forbundets hjemmeside.

- Jeg er frygtelig ked af, at vi har måttet træffe den her beslutning, men det er desværre den eneste rigtige set i lyset af den situation, vi står i. Selve afgørelsen er for os i Dansk Håndbold Forbund at se den bedste af de mulige scenarier.

Team Esbjerg kåres som dansk mester i kvindehåndbold, mens Aalborg Håndbold tager guldet i herreligaen.

I kvindernes HTH Ligaen rykker EH Aalborg ned, mens et andet nordjysk hold, Vendsyssel Håndbold, rykker op fra 1. division.

- Jeg har svært ved at beskrive med ord, hvor sørgeligt jeg synes, det her er, siger direktør i Divisionsforeningen Håndbold Thomas Christensen på DHF's hjemmeside.

- Men omvendt er vi nødt til at træffe en beslutning, og derfor har vi tilsluttet os det forslag, som DHF's administration har fremlagt for Udvalget for Professionel Håndbold. Nu skal vi lige sluge den her pille og så se fremad, i forhold til hvordan vi alle kommer mindst smertefuldt igennem krisen.

Udvalget for Professionel Håndbold vil snarest muligt drøfte konsekvenserne for den kommende sæson, lyder det.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk