4. juli 2020
46 mennesker i Ringsted Kommune er hjemløse ifølge en national undersøgelse fra september. Derfor stod der 46 lys uden for Kirkens Korshærs gamle butik i Sct. Knudsgade. Foto: Anne Wandahl
gallery icon

Se billedserie

46 mennesker i Ringsted Kommune er hjemløse ifølge en national undersøgelse fra september. Derfor stod der 46 lys uden for Kirkens Korshærs gamle butik i Sct. Knudsgade. Foto: Anne Wandahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Suppe inde lys ude - hjemløse kom i fokus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Suppe inde lys ude - hjemløse kom i fokus
Ringsted - 12. november 2019 kl. 11:28
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når 46 led-fyrfadslys tændes for at vise sympati for de registrerede hjemløse i Ringsted Kommune, giver de varme i overført betydning.

På den måde blev Sct. Knudsgade mandag aften gjort lidt varmere udenfor vinduerne til Kirkens Korshærs gamle genbrugstik.

Indenfor sad omkring 30 mennesker og spiste varm suppe serveret af varmestuen Cafe Dagmars leder Mikkel Benzner og de driftige frivillige.

Samtidig tændes lys for de hjemløse i mange andre danske byer som en del af en fælles event for at sætte fokus på hjemløses vilkår.

Mens lysene skinnede udenfor, talte folk om Cafe Dagmars kommende varmestue på Bøllingsvej, hvor byens hjemløse, ensomme og andre udsatte borgere har et sted at komme ind i varmen om et cirka par måneders tid.

Men der blev også snakket om alt fra hjemmebag, suppeopskrifter, tvudbydere, fodboldlandsholdets næste kamp og Nicklas Bendtners underbukser.

Det var sådan nogle af de sjove og hyggelige aftensnakke, folk har sammen hjemme i stuerne.

Når de altså har et hjem.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk