1. juni 2020
Det er nu muligt at hente gratis æg i gårdbutikken på Adamshøj Gods - dog på én betingelse.
Det er nu muligt at hente gratis æg i gårdbutikken på Adamshøj Gods - dog på én betingelse.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort gods tilbyder gratis æg - på én betingelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort gods tilbyder gratis æg - på én betingelse

Adamshøj Gods tilbyder, at man kan afhente en bakke økologiske æg i gårdbutikken, hvis man samtidig tager en bakke med til en ældre eller udsat borger.

Opdatering 09.47: Der er nu udsolgt i gårdbutikken.

Ringsted - 29. marts 2020 kl. 10:25
Af Victor Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man bor i Ringsted-området, er der i øjeblikket rig mulighed for at få fyldt køleskabet med æg uden at belaste pengepungen.

I sidste uge var Søtoftes Mejeri ved Allindemagle fremme med et tilbud om æg til én krone stykket, hvilket var yderst populært. 20.000 æg blev revet væk på en eftermiddag, og succesen med gårdsalg fortsatte et par dage senere.

Nu følger Adamshøj Gods, der ligger øst for Ringsted, trop med et tilbud om at man kan afhente æg helt gratis. Det skriver godset på Facebook.

- Vi var i gang med at skifte vores hold af høns og havde nogle æg tilovers. Så fik vi idéen til at tilbyde at æggene kan hentes gratis fra gårdbutikken ud fra et ønske om at bidrage til fællesskabet i denne krise-tid og hjælpe dem, der har behov, siger godsejer Carl Boisen Thøgersen til DAGBLADET.

De gratis æg kan afhentes i godsets gårdbutik døgnet rundt på én betingelse: At man tager en bakke æg med til en person, som er ældre, syg eller på anden måde i risiko-zonen under krisen, og dermed ikke kan komme udenfor.

- Vi vil gerne opfordre folk til at være solidariske i denne her tid. Er man selv udsat borger, og vil man gerne undgå supermarkedet, er man også meget velkommen til at komme forbi i bil og afhente æg, siger Carl Boisen Thøgersen.

Tilbuddet om gratis æg gælder indtil påske eller så længe godset har æg på lager.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk