18. januar 2020
Lukningen af Sport24 og BR-legetøjsbutikken skabte et længere stræk i Nørregade med tomme butiksvinduer. Nu kommer der snart liv i den mangeårige sportsbutik. Privatfoto
Lukningen af Sport24 og BR-legetøjsbutikken skabte et længere stræk i Nørregade med tomme butiksvinduer. Nu kommer der snart liv i den mangeårige sportsbutik. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort butikslokale i Nørregade er udlejet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort butikslokale i Nørregade er udlejet
Ringsted - 05. juli 2019 kl. 10:55
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dagen inden Ringsted Forsynings store fejring af afslutningen af det store klimatilpasningsprojekt i Nørregade kommer ejendomsmægler Christian S. Christiansen fra Nordicals Sjælland P/S i Slagelse (tidligere Nybolig Erhverv red.) med en god nyhed.

arrow Læs også: Nørregade er igen åben for trafik

- Vi har netop formidlet en udlejning af det store butikslokale i Nørregade 18, oplyser han til DAGBLADET.

Det 814 kvadratmeter store butikslokale har i over 25 år huset en sportsbutik, der i mange år var medlem af Intersport-kæden, men som i den sidste tid inden lukningen skiftede til Sport24.

- Det er jo lidt specielt at finde en aktør til de i alt 814 kvadratmeter midt i en tid med graveprojekter og hertil relaterede historier om konkurser, lukninger og i øvrigt mange tomme lokaler i bymidten, påpeger ejendomsmægleren.

Han kan på nuværende tidspunkt afsløre så meget, at butikslokalet i Nørregade 18 skal bruges til fortsat butiksmæssig anvendelse, når lokalerne er blevet istandsat.

Det ventes, at den nye butik åbner i oktober eller november.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk