19. marts 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store ødelæggelser efter brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store ødelæggelser efter brand
Opdateret 22. juni 2018 kl. 10:06
Ringsted - 22. juni 2018 kl. 06:15
Af Marianne Due
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 51-årig mand fra Ålbæk Huse i Jystrup ved Ringsted opdagede tidligt fredag morgen, at der var røg i hans forholdsvis nybyggede hus, og at strømmen var gået. Han var netop blevet vækket af sit vækkeur og slog straks alarm til politi og brandvæsen kl. 04.42.

Der var ild i mandens carport, hvor hans bil og ATV stod parkeret. Den 51-årig fik vækket sin kone, og de fik begge reddet sig ud, men inden brandvæsenet nåede frem, havde ilden bredt sig til et værksted og selve huset. Husets vinduer og mure slog revner på grund af varmen og ildens hærgen.

Ingen kom til skade, men meget er ødelagt.

Huset er totalskadet

Det varede over fem timer, før viceberedskabsinspektør Torben Larsen og de øvrige brandfolk var færdige med at slukke branden og tjekke, at alt nu var gået ud. Imens dukkede en repræsentant for husejerens forsikring op.

- Carporten og værkstedet er helt ødelagt. Det ligger på jorden. Mere eller mindre halvdelen af huset er brændt, og resten er røg- og sodskadet. Repræsentanten fra forsikringen sagde også, at alt er totalskadet. Der er ikke andet at gøre, end at rive det hele ned og bygge på igen, siger Torben Larsen.

Årsagen til branden kendes ikke, og derfor skal politiets brandteknikere undersøge brandstedet nærmere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk