24. juni 2019
Sport 24 i Nørregade »lukker i løbet af foråret«, fortæller den snart forhenværende ejer. Ophørsudsalgs-skiltene er købt, men ikke hængt på. Det bliver de formentlig i løbet af weekenden. Foto: Anders Ole Olsen
Sport 24 i Nørregade »lukker i løbet af foråret«, fortæller den snart forhenværende ejer. Ophørsudsalgs-skiltene er købt, men ikke hængt på. Det bliver de formentlig i løbet af weekenden. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor sportsbutik lukker efter 25 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor sportsbutik lukker efter 25 år
Ringsted - 23. januar 2019 kl. 13:44
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nørregade i Ringsted bliver endnu en butik fattigere i løbet af første halvår af 2019. Det fortæller Arne Storinggaard, som ejer Sport24.

arrow Læs også: Endnu en butik i bymidten drejer nøglen

- Prøv at kigge på byen. Vi lukker butikken. Det varer ikke ret mange dage, før vi sætter ophørsudsalgsskilte i vinduerne, fortæller han.

Dermed bliver der sat punktum for 25 år som forretningsdrivende i Ringsted. 10. juni 1994 åbnede Arne Storinggaard i Tinggade, efter nogle år flyttede butikken til de nuværende lokaler i Nørregade.

- Vi har haft butikken i 25 år og det bliver dårligere og dårligere. Hele byen er gravet op, og der kommer ingen kunder ind i butikken i øjeblikket, siger han.

At naboen Fætter BR også er lukket, gør det ikke nemmere at drive butik. Det giver en mat stemning.

I sine mange år som butiksejer i Ringsted har han set nye og stærke konkurrenter skyde op.

- Efter Outletten er kommet er nogle af mine kolleger og leverandører rykket derud. Det gør jo, at vores varer er under pres. Det kan vi lige så godt erkende. Vi har en butik, som taber omsætning på grund af Outletten og internethandlen. Det bliver forværret af at de graver gaden op, hvilket ikke er den direkte årsag - det har bare forværret den, fortæller han.

I løbet af i år fylder Arne Storinggaard 70. Derfor er det heller ingen skam at trappe ned for aktiviteterne.

Da det ikke er lykkedes at finde en køber til sportsbutikken i Ringsted, hverken hans egne børn eller andre handelsfolk, vælger han at lukke nu.

Han ville gerne have beholdt Sport24 indtil sin pension, men fremskyndede tidsplanen.

- Da jeg i efteråret fik fortalt, at de skal grave gaden op, der er det, jeg beslutter mig og lukker et par år før tid, siger han.

Trods stoppet i Ringsted kommer han ikke til at kede sig foreløbig.

- Jeg har stadig butik i Køge og Roskilde. Men jeg har besluttet mig for at gå på pension, når jeg bliver 73, fortæller han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk