6. juni 2020
Ringsted Kongrescenter skal nu danne ramme for to store koncerter, der markerer 75-året for Danmarks befrielse. Foto: Anders Ole Olsen
Ringsted Kongrescenter skal nu danne ramme for to store koncerter, der markerer 75-året for Danmarks befrielse. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor markering af Danmarks befrielse flyttes til november

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor markering af Danmarks befrielse flyttes til november
Ringsted - 27. marts 2020 kl. 10:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Grundet den meget alvorlige situation omkring Covid-19, og advarslerne og påbud mod at forsamles i større flokke, flyttes det store Alsangs 2020 stævne i Ringsted fra mandag den 4. maj til onsdag den 25. november.

Stævnet flyttes samtidig fra plænen foran Ringsted Musik & Kulturskole til Ringsted Kongrescenter, hvor de to koncerter kan afvikles indendørs.

Konceptet ændres en smule, men arrangørerne er fortrøstningsfulde og der arbejdes på at få finde nye datoer for alle skolekoncerterne, orkesterprøver med videre, der var planlagt som optakt til det landsdækkende fællessangstævne.

Alle byens kor, der også skulle deltage, vil i den nærmeste fremtid få de nye planer præsenteret, og alle byens skoler vil ligeledes blive informeret om ændringerne.

I Ringsted Kommune er det Event- og Turismesekretariatet og Kulturinstitutionerne, med Ringsted Musik & Kulturskole som tovholder, der er gået sammen om at skabe det stort folkeligt fællessangstævne for alle kommunens borgere som en markering af 75 året for Danmarks befrielse.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk