17. november 2017
Danish Crown har fået mange ansøgninger til de over 200 nye stillinger på slagteriet i Ringsted. Det glæder fabrikschef Jesper Frandsen. Foto: Jens Wollesen
Danish Crown har fået mange ansøgninger til de over 200 nye stillinger på slagteriet i Ringsted. Det glæder fabrikschef Jesper Frandsen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor interesse for nye job på Danish Crown

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor interesse for nye job på Danish Crown
Opdateret 13. juli 2017 kl. 13:48
Ringsted - 13. juli 2017 kl. 13:44
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste måned fortalte Danish Crown, at en aftale om 600.000 grise til slagtning skaber 200 nye produktionsjob på Danish Crowns slagteri i Ringsted.

arrow Læs også: Danish Crowns nye nathold i Ringsted giver øget service

Det er ikke gået ubemærket hen, for slagteriet er siden udmeldingen blevet kontaktet af mange interesserede ansøgere, der ønsker at være blandt de mindst 200 medarbejdere på et nyt nathold, der skal slagte grise fra Danish Crowns sjællandske leverandører.

I første omgang skal man ansætte 150 mand til natholdet i Ringsted, og fabrikschef Jesper Frandsen kan næsten melde fuldt hus allerede nu.

- Vi har haft mere end 450 henvendelser fra både faglærte og ufaglærte slagtere, og vi mangler kun 25 mand i at have alle ansat til det nye nathold, der starter den 1. september. De første er allerede i gang med oplæringen, fortæller Jesper Frandsen i en pressemeddelelse.

Danish Crown i Ringsted har allieret sig med jobcentre over hele Sjælland og har også kørt en kampagne i samarbejde med Jobservice Danmark, der koordinerer indsatsen for alle danske jobcentre.

- Vi har haft en rigtig god dialog med jobcentrene, som også har hjulpet os med lister over ansøgere fra de enkelte centre, siger Jesper Frandsen.

Han forventer snart at kunne lukke for tilgangen til det første hold.

- Jeg er sikker på, at vi snart er i mål med de sidste 25 mand til det første hold. Når de er fuldt oplært den 1. september, går vi i gang med at finde mindst 50 medarbejdere yderligere til det sidste hold. Her vil vi fokusere på at tiltrække folk, der har svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet, siger Jesper Frandsen.

arrow Danish Crown får gavn af Japan-aftale
06. juli 2017 kl. 15:28 Opdateret: kl. 15:46
arrow 200 nye arbejdspladser på Danish Crown
20. juni 2017 kl. 00:28 Opdateret: kl. 23:28
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk