4. august 2021
Her ses Katharina Askildsen og Signe Vintersfjord. Pr-foto
Her ses Katharina Askildsen og Signe Vintersfjord. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor hæder: Karateklub modtager to nye bælter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor hæder: Karateklub modtager to nye bælter
Ringsted - 20. juli 2021 kl. 15:50
Af Niels Nedergaard

De fleste har hørt om det sorte bælte i karate-sporten, som er det absolut mest prestigefyldte bælte, du kan opnå som udøver.

Netop det sorte bælte kan Katharina Askildsen på 23 år fra Ringsted Shotokan Karate Do Kai JKA nu skrive på sit CV, da hun på fornemmeste vis blev tildelt det prestigefyldte bælte ved weekendens landssamling på Honbu Dojo i København.

Men ikke nok med det, så sikrede den lokale karateklub sig også en yderligere graduering, da den unge Signe Vintersfjord på blot 13 år klarede cuttet og blev indehaver af det grønne bælte.

Ifølge Sanina Kürstein, der er formand for karateklubben, er det en stor bedrift af de to udøvere.

- Det er en rigtig flot præstation af dem, og man skal have trænet meget intenst og hårdt for at kunne få det sorte bælte i karate, så det er flot, hvad Katharina har gjort, siger Sanina Kürstein, inden hun tilføjer:

- Det er jo en af årsagerne til, at folk har lyst til at blive ved med at komme her stadig. Vi har rigtig mange sorte bælte både til unge, voksne og ældre mennesker. Det sjove er, at man kan få lov til at træne med alle dem, som har det sorte bælte, og det kan man faktisk få lov til allerede, når man er syv år gammel, fortæller Sanina Kürstein.

Med Katharina Askildsens sorte bælte er Ringsted Shotokan Karate Do Kai JKA nu oppe på i alt 23 sorte bælter, mens klubben næsten har rundet de 50 medlemmer.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk