21. september 2020
Henrik Børgesen har haft en lang karriere i COOPs butikker, senest i Dagli'Brugsen i Jystrup, hvor han efter syv måneders ansættelse fratræder som uddeler ved udgangen af året. Foto: Anders Ole Olsen
Henrik Børgesen har haft en lang karriere i COOPs butikker, senest i Dagli'Brugsen i Jystrup, hvor han efter syv måneders ansættelse fratræder som uddeler ved udgangen af året. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor forbavselse: Købmand stopper et halvt år efter tiltrædelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor forbavselse: Købmand stopper et halvt år efter tiltrædelse
Ringsted - 05. december 2019 kl. 11:47
Af Nikolaj Kennov Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Henrik Børgesen stopper som uddeler i Dagli'Brugsen i Jystrup ved udgangen af året.

arrow Læs også: Jystrup-købmand forklarer fratrædelse: Der er intet blodigt i det

Fratrædelsen sker bare syv måneder, efter Børgesen tiltrådte 1. maj som uddeler i landsbyens supermarked.

Ifølge Dagli'Brugsens bestyrelse har Henrik Børgesen været »glad for både byens og bestyrelsens opbakning, men vælger af personlige årsager at trække sig«, som det lyder i den meddelelse, der i øjeblikket er lagt ud på landsbyens hjemmeside og ud til supermarkedets kunder ved indkøbsdisken.

Fratrædelsen undrer dog bestyrelsen, der pludselig har fået travlt med at finde en ny uddeler op til jul, som det endvidere lyder i meddelelsen, der også gør opmærksom på det jobopslag, der samtidig er slået op.

42-årige Henrik Børgesen har haft en alenlang karriere indenfor COOPs butikker, og var før jobbet i Jystrup souschef i Irma i Køge.

Han indledte dog karrieren langt før, nemlig som 19-årig elev i radio- og tv branchen, men drejede hurtigt mod Brugsen, Kvickly og Irma. Kun en kort afstikker som inspektør på Damhuskroen i Rødovre blev det til, inden han atter var tilbage på det spor, der altså nu fører nye veje hen.

Hvilke veje vides dog ikke, for det har hverken været muligt at få en kommentar fra Henrik Børgesen eller Dagli'Brugsens bestyrelse.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk