4. august 2021
Daglig leder i Ringsted Isenkram Daniel Seest (tv.) er her ved at ekspedere en kunde, mens man fortsat skulle bære mundbind i butikker. Foto: Jens Wollesen
Daglig leder i Ringsted Isenkram Daniel Seest (tv.) er her ved at ekspedere en kunde, mens man fortsat skulle bære mundbind i butikker. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor efterspørgsel på ventilatorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor efterspørgsel på ventilatorer
Ringsted - 19. juli 2021 kl. 14:57
Af Niels Nedergaard

Hedebølgen i Danmark har sat ekstra gang i salget af ventilatorer, hvilket man i den grad kan mærke hos en af de lokale isenkræmmere i Ringsted.

Her bliver der nemlig langet den ene ventilator over disken efter den anden, og faktisk har butikken været nødsaget til at udvide sit lager igen i år med ekstra produkter, så folk ikke går slukørede hjem, når de kommer forbi.

Det fortæller Daniel Seest, der er butikschef hos Ringsted Isenkram i RingStedet på Klosterparks Allé.

- Vi har helt klart kunnet mærke det, fordi der har været varmt, og det har vi også kunnet mærke på salget af ventilatorer. Der har været stor efterspørgsel igen i år, som det også har været tilfældet i de sidste par år, siger Daniel Seest.

Det er da heller ikke uvant for Ringsted Isenkram, at der er ekstra travlt i sommermånederne, hvor folk er desperate efter at finde måder at afkøle sig på i den hedende varmebølge.

Samme tendens
De sidste mange år har Danmark i perioder hen over sommeren nemlig været ramt af netop en hedebølge.

Derfor var den lokale isenkræmmer også ekstra godt forberedt i år, da der er samme tendens denne sommer som i de forrige.

- Det har været lidt det samme som de andre år. Vi har jo lært af, at vi har haft hedebølge mere end en gang før i Danmark, og vi har derfor købt ekstra godt ind med ventilatorer til lageret. Efterspørgslen er jo stadig lige så høj, og det er i store mængder, at vi sælger ventilatorer, forklarer butikschefen.

Daniel Seest fortæller ligeledes, at salget af bokse til isterninger og andre former for afkølinger i sommervejret har været stigende.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk