19. april 2019
To af forældrene til henholdsvis en datter i 8. klasse og en søn i 8. klasse på Campusskolen, Maj-Britt Omø Jakobsen (tv) og Lene Friis foran de bygninger, som den nuværende plan vil inddrage til FGU. Foto: Yngve Saxil Andersen
To af forældrene til henholdsvis en datter i 8. klasse og en søn i 8. klasse på Campusskolen, Maj-Britt Omø Jakobsen (tv) og Lene Friis foran de bygninger, som den nuværende plan vil inddrage til FGU. Foto: Yngve Saxil Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stop vanviddet - forældre starter underskriftindsamling mod FGU-plan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stop vanviddet - forældre starter underskriftindsamling mod FGU-plan
Opdateret 24. september 2018 kl. 10:32
Ringsted - 22. september 2018 kl. 06:05
Af Yngve Saxil Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En gruppe forældre til børn på Campusskolen i Ringsted har for en uge siden indledt en underskriftindsamling mod den nuværende FGU-plan, som de mener vil skade både eleverne på Campusskolen og FGU, samt ødelægge en velfungerende skole.

arrow Læs også: Forslag: Ny FGU-skole kan bygges for 39 millioner

Planen indebærer, at Ringsted Produktionshøjskole i Haraldsted lukkes efter det igangværende skoleår, og skoleforløbet flyttes til campusområdet i Ringsted.

Under overskriften »Stop Vanviddet« forsøger tre forældre at råbe politikerne op og få stoppet det, som de mener vil være en forhastet løsning, der ikke vil være god for nogen af parterne.

- Det er vores opfattelse, at man med den nuværende plan vil ødelægge en velfungerende skole og lave en løsning, som er både dårligere for Campusskolens elever men også for de kommende FGU-eleverne, siger Maj-Britt Omø Jakobsen, der er en af forældrene bag underskriftsindsamlingen.

- Der er jo tale om en gruppe elever, der ikke har haft det let i uddannelsessystemet og dem vil man så placere i en folkeskole. Der er tale om unge på 18 til 25 år, der skal gå klods op og ned af elever i 13-15 års alderen og det er vi da betænkelige ved, da det er et meget stort aldersspænd.

arrow Bestyrelse frygter for ny FGU-skoles fremtid
31. august 2018 kl. 17:23 Opdateret: kl. 17:23
arrow Helt ny skole præges af politisk hastværk
25. august 2018 kl. 05:42 Opdateret: kl. 20:17

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk