21. september 2021
THOMAS OLSEN
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spredte frygt blandt ældre: Nu er formodet ung serievoldsmand bag tremmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spredte frygt blandt ældre: Nu er formodet ung serievoldsmand bag tremmer
Opdateret 12. september 2020 kl. 11:05
Ringsted - 12. september 2020 kl. 10:50
Af Anette Gundlach

Opdateres

En ung mand spredte frygt og rædsel ved at overfalde flere ældre kvinder i Ringsted.

Fredag eftermiddag blev han anholdt i Stubbekøbing efter en henvendelse fra en person, der havde set efterlysningen i pressen, fortæller vagtchef Mads Haugaard fra Midt og Vestsjællands politi.
I et grundlovsforhør lørdag formiddag blev den 25-årige mand varetægtsfængslet i fire uger, oplyser politiet.

arrow Læs også: Serievoldsmand trådte på den lokale politimands faglige ære

Politiet fik i første omgang billeder af manden, fordi han gik direkte fra at have slået sit seneste offer, en 76-årig kvinde i Benløse, til Burger King i Ringsted.

Politiet håbede derfor på, at overvågningsbilleder kunne hjælpe med at få ham identificeret. Og planen lykkedes.

Overfald på overfald

Lørdag 29. august blev en kvinde på hele 96 år med rollator sparket af serievoldsmanden i Ringsted. Politiet efterlyste tirsdag aften på sn.dk navnet på den ældre dame, der blev overfaldet i Lystanlægget.


Overfaldet blev set af tre vidner, der også oplyste politiet om, at et par i 30'erne havde hjulpet kvinden bagefter.

Efter at de første overfald blev kendt, henvendte en læser sig til DAGBLADET Ringsted og oplyste, at hendes 76-årige mor blev angrebet på samme måde som de andre af en mand med samme signalement. Det skete onsdag den 2. september lidt over klokken 12. - Min mor fik et slag/nakkedrag af denne mand, mens hun ventede ved et fodgængerfelt med sin cykel. Der skete heldigvis ikke noget udover chokket, da han kom bagfra. Hun var dog så kvik at råbe »Hvad laver du, din idiot« efter ham, fortæller læseren.
Hendes mor stod ved fodgængerfeltet på Benløse Runding - krydset Holbækvej/Roskildevej og Hesteskoen, hvor Fakta ligger. Der er tale om et andet gerningssted og en anden dag, men politiets efterforskning af den 76-årige cyklists oplevelse efterlader ingen tvivl. Den står derfor nu på listen over sager, som den mistænkte mand med den vanvittige adfærd kan bindes op på.
Fanget på flere billeder
Politiets efterforskere har siden de første anmeldelser kom, patruljeret hyppigt i Ringsted og besøgt mange steder, hvor overfaldsmanden kan være fanget på et overvågningskamera. Det lykkedes hos Burger King og i Ringsted Svømmeland. - Vi er helt sikre på, det er ham ud fra vidnebeskrivelser. Han er gået direkte fra overfaldet på den kvindelige cyklist ud for Fakta i Benløse onsdag den 2. september klokken 12.10 og til Burger King, hvor han indfinder sig klokken 12.25. Her blev han bemærket, fordi han har en aparte adfærd, fortalte kommunikationsmedarbejder hos politiet Charlotte Tornquist tidligere. I alt skulle den unge mand have overfaldet fem kvinder i Ringsted.
arrow Virkeligt mange tip hjalp med at finde den mistænkte for serievold
12. september 2020 kl. 18:19 Opdateret: kl. 18:19
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk