18. marts 2019
Sporvejsmuseet råder over den nyeste dansk-designede sporvogn med kælenavnet ?Dukke Lise? i sin vognsamling. Her er den fotograferet ved Sporvejsmuseets 40 års jubilæum tidligere i år.  Nu kan den specielle sporvogn også beundres i størrelse 1:45.
gallery icon

Se billedserie

Sporvejsmuseet råder over den nyeste dansk-designede sporvogn med kælenavnet ?Dukke Lise? i sin vognsamling. Her er den fotograferet ved Sporvejsmuseets 40 års jubilæum tidligere i år. Nu kan den specielle sporvogn også beundres i størrelse 1:45.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sporvogne i mange størrelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sporvogne i mange størrelser
Ringsted - 14. juli 2018 kl. 09:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm har sporvogne - og busser - i mange størrelser.

Ud over vognsamlingen i størrelse 1:1, hvoraf en stor del kan opleves i trafik, har museet i tidens løb samlet såvel fabriksfremstillede som privatfremstillede modeller af sporvogne i mange størrelser og materialer.

De små sporvogne og busser indgår i udstillingerne i museets værkstedsremise (Remise 1) og den historiske bindingsværks-remisebygning, Valby Gamle Remise.

Men i dagene 24.-29. juli bliver der endnu mere at se på i lille skala. Både danske og tyske kørende modelsporvejsanlæg kan i den nævnte periode beundres i Sporvejsmuseets nye busudstillingshal.

Læs mere i Lokalbladet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk