12. august 2020
De sidste påmindelser fra en brand i køkkenet i den smukke hovedbygning i august sidste år er først nu helt væk, forklarer en optimistisk direktør Christopher Christiansen.
gallery icon

Se billedserie

De sidste påmindelser fra en brand i køkkenet i den smukke hovedbygning i august sidste år er først nu helt væk, forklarer en optimistisk direktør Christopher Christiansen.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sørup Herregaard satser på teambuilding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sørup Herregaard satser på teambuilding
Opdateret 28. august 2019 kl. 09:27
Ringsted - 28. august 2019 kl. 08:58
Af Jakob Fønns
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er afgørende at kunne tilbyde noget særligt til en skarp pris for at få virksomheder til at holde konferencer på en herregaard på Midtsjælland. På Sørup satser man på aktiviteter i den skønne natur.

arrow Læs også: Der sker noget når alle får en uniform på

- Vi har lige haft besøg af personalet på en skole. De var på teambuilding-kursus i halvandet døgn. Det er den type konference-tilbud, som vi vil have større fokus på fremadrettet. Vi mener selv, at det er oplagt at vælge den mulighed, når vi har så meget smuk natur lige uden for vores bygninger.

Sådan siger Christopher Christiansen, direktør på Hotel Sørup Herregaard ved Ringsted. Han har siden begyndelsen af 2018 drevet det historiske konferencehotel sammen med sin mor Lene Christiansen, der ejer bygningerne. De overtog styringen af hotellet, da den tidligere forpagters selskab Strange Hotel Management ApS gik konkurs.

For at styrke satsningen på teambuilding-kurser har Sørup Herregård valgt at ansætte en event-koordinatorelev. Eleven er ansat fra 15. august og skal være med til at udvikle hotellets teambuilding-koncepter yderligere. Man har i øjeblikket tæt kontakt til flere firmaer, som står for aktiviteter ved teambuilding-kurser, og nu er planen, at nogle af disse opgaver skal kunne klares af hotellets personale.

- Vi vil gerne investere i aktiviteter både inde og ude. Målet er, at vi på sigt selv skal kunne stå for mange af aktiviteterne i vores teambuilding-tilbud, påpeger Christopher Christiansen.

Han har blandt andet marketingkoordinator Johan Bache og konferencekoordinator Kristine Ose til at hjælpe sig med at håndtere de mange praktiske detaljer, når der skal indgås aftaler om konferencer med både offentlige og private kunder.

- Statsaftalerne er blevet bredere, og det har givet arrangørerne flere valgmuligheder. Det har været med til at intensivere kampen om kunderne, selv om den var hård i forvejen. Derfor er det vigtigt at komme med så skarpt et tilbud som muligt, påpeger Christopher Christiansen og tilføjer:

- Vi har heldigvis også en god geografisk placering, som vi drager stor nytte af.

Kunderne stiller ikke kun store krav til en fornuftig pris. Særligt udviklingen i kravene til hotellets tekniske installationer går stærkt.

- Det er en særlig udfordring for os, fordi vi jo har med historiske bygninger at gøre. Det er lige før, at vi har brug for en teknisk medarbejder, der udelukkende sørger for, at vores teknik fungerer. Vi skal kunne tilbyde mange forskellige former for stik, så kunderne kan få deres digitale materiale ud til deltagerne på konferencen eller familiefesten. Og der kommer hele tiden nye til. Her er det betydeligt lettere for vores mange nye konkurrenter i Københavns-området, men til gengæld kan vi jo så med vores historiske bygninger tilbyde en helt anden charme for vores gæster, siger Christopher Christiansen.

Sørup Herregaard har omkring 15 møderum, og den største sal kan rumme 350 konferencegæster. Desuden er der plads til 200 overnattende gæster. Et tal, der dog svinder til omkring det halve, hvis konferencegæsterne ønsker enkeltværelser.

- Vi har heldigvis et godt samarbejde med de øvrige hoteller i området, så de kan tage de gæster, som vi nogle enkelte gange om året ikke har plads til, tilføjer direktøren.

arrow Mor og søn så magtesløse til da historisk herregård brændte
06. august 2018 kl. 14:11 Opdateret: kl. 15:55
arrow Mor og søn har overtaget hotel Sørup Herregaard
02. marts 2018 kl. 15:30 Opdateret: kl. 22:40
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk