13. december 2018
Manne Suadicani har for sidste gang som formand for Ringsteds socialdemokrater valgt sang fra den røde arbejdersangbog til generalforsamlingen. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Manne Suadicani har for sidste gang som formand for Ringsteds socialdemokrater valgt sang fra den røde arbejdersangbog til generalforsamlingen. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Socialdemokratiet har fået ny lokalformand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialdemokratiet har fået ny lokalformand
Ringsted - 24. februar 2018 kl. 20:54
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

S'erne i Ringsted har skiftet spids, skriver DAGBLADET Ringsted.

Tre gange har Socialdemokratiet i Ringsted kørt valgkamp til byrådet med Manne Suadicani som formand for den lokale partiforening.

Det må være på tide, at andre står i spidsen for partiforeningen, mener Manne Suadicani, som derfor lørdag holdt sin sidste beretning som lokalformand på partiets generalforsamling.

Formanden i Ringsted er nu Svend-Erik Jakobsen, tidligere byrådsmedlem og blandt andet formand for Klima-og Miljøudvalget i sin tid i byrådet.

Svend-Erik Jakobsen blev valgt som formand uden modkandidater.

Manne Suadicani går dog kun et par stole væk fra formandssædet, når bestyrelsen mødes. Han blev valgt som menigt bestyrelsesmedlem.

Både den nye formand ogb den afgåede har sammen med resten af bestyrelsen flere store opgaver at nå frem til næste kommunalvalg i 2021.

Flere deltagere på forsamlingen ønsker mere synlighed i lokalsamfundet og mere stabilitet på stemmesedlen til byrådsvalgene.

Socialdemokratiet har stillet med ny spidskandidat til de seneste fire valg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk