21. september 2020
Har der bare siddet en læge og halvsovet? Normalt hvis medicin skal ændres, så taler lægen jo med én, og det her er jo medicin, jeg ikke kan klare mig uden, siger Arne Persson-Tryggesson.
Har der bare siddet en læge og halvsovet? Normalt hvis medicin skal ændres, så taler lægen jo med én, og det her er jo medicin, jeg ikke kan klare mig uden, siger Arne Persson-Tryggesson.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse Sygehus fik slettet Arnes livsvigtige recepter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse Sygehus fik slettet Arnes livsvigtige recepter
Ringsted - 08. november 2019 kl. 15:31
Af Tine Fasmer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Recepterne på Arne Persson-Tryggessons livsvigtige hjertemedicin og blodfortyndende medicin forsvandt, da han fornylig blev udskrevet fra Slagelse Sygehus.

arrow Læs også: Vicedirektør: En menneskelig fejl

Det fandt Ringsted-borgeren ud af, da han mandagen efter udskrivningen stod på det lokale apotek og skulle have nye forsyninger.

- Jeg kunne ikke få noget udleveret. Alle mine recepter var slettet, også min hjertemedicin. Det er jo livsvigtig medicin, så jeg var noget forundret og kunne ikke forstå det, siger Arne Persson-Tryggesson.

Han lider af KOL og må derfor ganske ofte hasteindlægges på Slagelse Sygehus for at få akut behandling, og det har forløbet uden problemer indtil det seneste besøg.

Vicedirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse Henrik Stig Jørgensen har undersøgt sagen og er klar med en uforbeholden undskyldning til Arne Persson-Tryggesson.

- Der er desværre sket en fejl i opdateringen af Arne Persson-Tryggessons medicinordineringer i forbindelse med udskrivelsen, siger han til DAGBLADET.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk