21. september 2021
Ringsted Badmintonklub håber, at Victor Axelsens OL-triumf vil påvirke medlemstalletet. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Ringsted Badmintonklub håber, at Victor Axelsens OL-triumf vil påvirke medlemstalletet. Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skybrud kunne ikke stoppe ryttere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skybrud kunne ikke stoppe ryttere
Ringsted - 03. august 2021 kl. 15:38
Af Alexandra Pedersen

Under finalen i kategorien youngrider, hvor rytterne ridder kür, et individuelt program til musik, ramte et skybrud banerne hos Ringsted Sports Rideklub, som fik strømmen til at gå under Sara Aagaard Hyrms tur.

- Men hun er jo rutineret og klarede det så flot, hun gik et par runder på banen og startede så igen, da musikken var tilbage. Hun endte også med at vinde guld, fortæller Brit Beck, som var med til at arrengere stævnet, om lørdagens skybrud.

Kom med eget program

Kür er rytterens eget program, som er sat sammen til musik. I kür tæller blandt andet præcision, opfindsomhed, musik og det kunstneriske element, i den samlede bedømmelse.

Efterfulgt af Sara Aagaard Hyrm fra Riders Cup i Herlufmagle, kom Kristian Würtz Green fra Ringkøbing og Omegns Rideklub og Anders Uve Sjøbeck Hoeck, tidligere dobbelt DM-guld vinder i junior kategorien, fra Nørre Åby Rideklub, fik en tredjeplads. Og til trods for at podierne ellers var stillet pænt op udenfor, måtte medaljeoverrækkelsen foregå inde på opvarmningsbanen, i ly af skybruddet.

Masser af ros

Brit Beck fortæller også at rideklubben og de 65 frivillige fik masser af ros for afviklingen af weekendens stævne:

- Alle var glade og det var en rigtig god oplevelse. Vores hjælper fik rigtig meget ros og rytterne synes det var nogle gode baner at ride på.

Søndag blev finalen i junior kategorien afviklet, og den forløb sig mere udramatisk, med ewn afsluttende medaljeoverrækkelse udendørs, som planlagt. Sophia Boje Obel Jørgensen fra Herning Rideklub løb med guldet i den kategori.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk