1. oktober 2020
Ulla Gosch ses her til venstre i den røde bluse. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Ulla Gosch ses her til venstre i den røde bluse. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skolelærer fejrede 25 års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolelærer fejrede 25 års jubilæum
Ringsted - 11. august 2020 kl. 17:17

På Ringsted Ny Friskole i Bringstrup ved Ringsted blev Ulla Gosch på dette skoleårs første skoledag, mandag, fejret af elever og personale for sine 25 års ansættelse på skolen.

Ulla Gosch blev ansat 1. august 1995 og startede i en tid, hvor Ringsted Ny Friskole havde få elever og dermed også få medarbejdere.

Hun har i de sidste mange år været indskolingslærer, og hun har i høj grad været med til at sætte sit præg på skolens hverdag og kultur, fortæller skoleleder Helle Heesche.

Jubilaren tog sin læreruddannelse fra Det Frie Lærerseminarium i Ollerup på Sydfyn. Denne uddannelse er i høj grad tilrettelagt efter Grundtvig-Koldske værdier med en fri skoletradition, hvor holdningsskoler med klare værdier muliggøres i den danske skolelov.

I Grundtvig og Kolds forståelse af skole er det lærerens nærværende møde med den enkelte elev samt forholdet mellem frihed og fællesskabet, der er af afgørende betydning for den enkelte elevs dannelse.

Dette nærvær fortæller Ullas tidligere elever, at de netop oplevede i deres møde med Ulla.

Mandag begyndte en datter til en af Ullas tidligere elever i friskolens yngste klasse, hvor Ulla har en del af sine undervisningstimer, hvilket meget fint afspejler Ullas 25 år på skolen, påpeger Helle Heesche.

Jubilæet blev markeret med is til alle elever og en reception for personalet. Dagen bød også på et mindre jubilæum, da lærer Brian Hansen kunne fejre 10 års ansættelse på Ringsted Ny Friskole.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk