18. juni 2019
Der var kraftig røgudvikling og stort fremmøde af diverse udrykningskøretøjer, da boligblok 4 på Søndre Parkvej onsdag 10. januar var udsat for en kælderbrand. Foto: Hans Jørgen Johansen
Der var kraftig røgudvikling og stort fremmøde af diverse udrykningskøretøjer, da boligblok 4 på Søndre Parkvej onsdag 10. januar var udsat for en kælderbrand. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skodder og fyrværkeri fundet i kælder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skodder og fyrværkeri fundet i kælder
Opdateret 16. januar 2018 kl. 14:58
Ringsted - 16. januar 2018 kl. 11:33
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To fund i kældergangen under boligblok 4 på Søndre Parkvej i Ringsted er centrale i politiets efterforskning af sidste uges kælderbrand.

arrow Læs også: Efter brand: Boligselskab overvejer videoovervågning

- Vi har fundet cigaretskodder og brugt fyrværkeri i kældergangen mellem nummer 11 og 13 i boligblokken. Årsagen til branden er formentlig uagtsomhed, oplyser Midt- og Vestsjællands Politis presseansvarlige Martin Bjerregaard.

Om fyrværkeriet er blevet tændt i kælderen eller taget med i kælderen som affald efter at være fyret af uden for, kan ikke fastslås. Under alle omstændigheder hører de ikke til i en kælder, der ganske vist har betonvægge, men også en masse kælderrum med brandbare kasser, møbler og så videre.

I forbindelse med efterforskningen har politiet haft assistance af brandhunde. Ved deres hjælp kan en mulig brandårsag i hvert fald udelukkes.

- Brandhundene fik ikke færden af brandbare væsker. Derfor mener vi ikke, der er tale om forsætlig ildspåsættelse, siger Martin Bjerregaard, som fortæller, at årsagen heller ikke skyldes el-fejl.

På brandaftenen kunne alle 68 evakuerede beboere blive undersøgt af ambulancefolkene på stedet. En enkelt kvinde blev taget med på sygehuset til observation for røgforgiftning. Hun er ifølge politiets oplysninger ikke kommet noget til.

arrow Beboerne opgør skader efter brand
12. januar 2018 kl. 14:11 Opdateret: kl. 14:17
arrow 35 blev genhuset: Brandårsag undersøges torsdag
11. januar 2018 kl. 08:04 Opdateret: kl. 08:04
arrow Troede det var falsk alarm - som så mange gange før
11. januar 2018 kl. 01:40 Opdateret: kl. 01:40

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk