24. marts 2019
Gert Nielsen har været direktør for Veltec i Danmark og Norge siden 1. januar 2014. Til næste år kan Veltec fejre 50 års jubilæum. Foto: Anders Ole Olsen
Gert Nielsen har været direktør for Veltec i Danmark og Norge siden 1. januar 2014. Til næste år kan Veltec fejre 50 års jubilæum. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Servicevirksomhed er solgt til tysk gruppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Servicevirksomhed er solgt til tysk gruppe
Ringsted - 07. december 2018 kl. 09:16
Af Yngve Saxil Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den danske servicevirksomhed Veltec, der har omkring 180 ansatte i Danmark og har hovedsæde i Ringsted, er blevet solgt af den danske kapitalfond Triton til den tyske Plant Systems & Services PSS GmbH.

Selv om salgsaftalen mellem Triton og Plant Systems & Services PSS GmbH først blev underskrevet i slutningen af november i år, overtager tyske PSS GmbH virksomheden med tilbagevirkende kraft, således at de overtager virksomheden fra 31. december 2017.

På trods af salget til den tyske gruppe er der dog ikke umiddelbart fare for, at Veltec rykker rødderne op fra Ringsted, Kalundborg og Frederikssund.

- Jeg er på nuværende tidspunkt ikke orienteret om, at der skulle være planer om at ændre vores forretning efter salget til Plant Systems & Services PSS GmbH. Jeg tror ikke, at salget kommer til at have nogen betydning hverken for vores medarbejdere eller for vores kunder her i Danmark, da der er tale om, at nogle aktier skifter hænder. Jeg har heller ikke fantasi til at tro, at der skulle blive lavet radikalt om på vores nuværende forretning, siger Veltecs direktør Gert Nielsen og tilføjer:

- Veltec laver service- og projektarbejde. For eksempel laver vi vedligeholdelse på kraftværker og procesanlæg og større smedje-arbejde. Det meste af vores arbejde foregår ude hos de enkelte kunder, så derfor regner jeg ikke med, at vi kommer til at flytte fra vores nuværende lokation i Ringsted, da vi ligger centralt her og hurtigt kan komme ud til vores forskellige kunder.

De nye tyske ejere består af fire selskaber, hvoraf et af dem er Etabo Energitechnik und Anlagenservice GmbH, der har hovedkvarter i Bochum i Ruhr-området i delstaten Nordrhein-Westfalen. Selskabet har over 40 års erfaring inden for konstruktion, vedligehold og komponenter til kraftværksindustrien i Tyskland.

Derudover består ejergruppen også af tre mindre tyske selskaber.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk