9. maj 2021
Daginstitutionen Kastaniehaven i Ringsted er i så dårlig stand, at den nu skal erstattes af en ny daginstitution. Foto: Jens Wollesen
Daginstitutionen Kastaniehaven i Ringsted er i så dårlig stand, at den nu skal erstattes af en ny daginstitution. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se liste: Det har politikerne fundet penge til i budget 2020

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se liste: Det har politikerne fundet penge til i budget 2020
Opdateret 27. oktober 2019 kl. 22:12
Ringsted - 27. oktober 2019 kl. 20:53
Af Jakob Fønss

Selv om der skulle findes besparelser for 15 millioner kroner i budget 2020, har et enigt byråd i Ringsted fundet penge til følgende investeringer:

arrow Læs også: Lodsejer truer kommune med retssag om naturpark

1. Der afsættes 7,6 millioner kroner til en ny SFO til Benløsegården, og 44 millioner kroner til at etablere en ny børnehave i steder for Kastaniehaven.

2. Der skal bruges mere end 13 millioner kroner til skæve og husvilde boliger. Dels kan der etableres otte nye skæve boliger til udsatte borgere, og dels skal de eksisterende 12 husvildeboliger i Dagmarsgade renoveres.

3. Byrådet har afsat flere penge til yderligere tiltag i helhedsplanen for Ringsted Sportcenter og til udskiftning af den eksisterende, men nedslidte kunstgræsbane ved sportscentret.

4. Der gives også penge til at forbedre trafikafviklingen på Nordre Ringvej, hvor der blandt andet kan skabes et ekstra spor ved det ene ben ud fra rundkørslen.

5. Der er sat penge af til busbetjening af det nye sundhedscenter

6. Der er flere penge på vej til rådgivning til unge.

7. Partierne har prioriteret flere sociale tilbud og fritidstilbud. Her er derfor eksempel afsat penge til imødekomme efterspørgslen på Ringsted Kommunes gratis tilbud om anonym rådgivning til unge i alderen 16-25 år.

8. Partierne har afsat penge til, at Ringsted Kommune melder sig til det digitale fællesskab boblberg.dk, så Ringsteds borgere fra næste år gratis kan møde ligesindede og skabe nye relationer i det digitale fællesskab.

9. Der er afsat penge til en pilotnaturpark i kommunen med henblik på senere at kunne oprette en Dansk Naturpark efter Friluftsrådets mærkningsordning.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk