29. maj 2020
Der blev spændt muskler til den helt store guldmedalje, da weekendens DM i bodybuilding begyndte lørdag i Ringsted Kongrescenter. Fotos: Victor Viemose
gallery icon

Se billedserie

Der blev spændt muskler til den helt store guldmedalje, da weekendens DM i bodybuilding begyndte lørdag i Ringsted Kongrescenter. Fotos: Victor Viemose
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Spændte muskler og europamester-hyldest i kongrescenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Spændte muskler og europamester-hyldest i kongrescenter

DM i Bodybuilding løber denne weekend af stablen i Ringsted Kongrescenter.

Ringsted - 12. oktober 2019 kl. 13:53
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Jeg startede Dansk Bodybuilding og Fitness Forbund i 1979 med den målsætning at få alle danskere i god form. Du har kun én krop. Pas godt på den.«

Sådan lød det fra den 75-årige bodybuilder, skuespiller, stuntman og 'stærkmand' Sven-Ole Thorsen i en videohilsen til salen i Ringsted Kongrescenter lørdag formiddag. Den oprindelige grundlægger af Dansk Bodybuilding og Fitness Forbund kom med en hilsen i anledning af, at forbundet i år kan fejre 40 års jubilæum. Det var samtidig startskuddet til weekendens DM i Bodybuilding i Ringsted.

Sven-Ole Thorsen er ven af Arnold Schwarznegger og de spillede i deres yngre dage sammen i flere film, blandt andet Conan The Barbarian, hvor de svulmende muskler blev vist frem. Der er dog mere Adonis end Arnold ved weekendens konkurrence, da der er kommet mere fokus på fitness-delen.

- Der er kommet mere fokus på sundhed og fitness. Det er en ekstremsport, men vi går op i, at folk passer på sig selv, siger Palle West, der er formand for Dansk Bodybuilding og Fitness Forbund.

Palle West sidder i dommerpanelet ved konkurrencen og holdt også åbningstalen lørdag, hvilket blev efterfulgt af en hyldest af tre danske europamestre i bodybuilding.

Se billeder fra arrangementet over artiklen og læs mere i mandagens avis.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk