29. maj 2020
Tirsdag holdt Ringsteds kulturinstitutioner traditionen tro aktivitetsdag med en skattejagt. I år under navnet Den Vilde Skattejagt.
gallery icon

Se billedserie

Tirsdag holdt Ringsteds kulturinstitutioner traditionen tro aktivitetsdag med en skattejagt. I år under navnet Den Vilde Skattejagt.
Foto: Victor Viemose
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Rekordstor deltagelse ved kultur-skattejagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Rekordstor deltagelse ved kultur-skattejagt
Ringsted - 15. oktober 2019 kl. 11:49
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag løb kulturinstitutionernes aktivitetsdag for ottende af stablen i efterårsferien i Ringsted. Den traditionelle skattejagt, der har til formål at vise byens kulturtilbud frem på en sjov måde, havde i år skiftet navn til Den Vilde Skattejagt, og det gav pote set på deltagerantallet. I år er der nemlig 172 tilmeldte, hvoraf omkring 150 mødte op på dagen. Det er deltagerrekord for skattejagten.

De mange deltagere samledes tirsdag formiddag i Ringsted Sportscenter, hvor de blev fordelt på tre hold, som skulle afsted på tre poster: Biblioteket, Museet ved Ringsted Vindmølle og Musik & Kulturskolen. På posterne skulle børnene finde bogstaver, som tilsammen danner skattejagtsordet. Der var en præmie til alle, da skattekortet giver en uges gratis adgang til Ringsted Svømmeland.

Den Vilde Skattejagt blev krydret med kulturelle indslag på de forskellige poster. På Musik & Kulturskolen spillede Mikkel og Jane Okine op til dans med en række aktive danse- og trommelege. På Museum Vestsjælland gav mavedanser Heidi Jonsdottir en lektion i den eksotiske dansestil. Og på Ringsted Bibliotek stod den på brætspil.

Det hele sluttes af med en koncert med Stine Michel og hendes Eventyrorkester klokken 13.00 på Musik & Kulturskolen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk